De iconische Air Jordan 6 ‘Defining Moments’ krijgt binnenkort een nieuwe release.

Air Jordan staat op het punt om het onmogelijke te doen. Een oud klassieker keert mogelijk terug op de markt, namelijk de Air Jordan 6. Als jullie Air Jordan al kennen sinds vroeger weet je dat je deze colorway zeker niet mag mis lopen. Ken je ze niet maar ben je er wel benieuwd naar, scroll dan even naar beneden en kom er meer over te weten.

In 2006 kwam Air Jordan voor het eerst met een Defining Moments Pack. In deze pack zaten onder andere de Air Jordan 11 en de Air Jordan 6. Op platformen zoals Stockx wordt deze pack al voor ruim €800,- verkocht. Check hieronder hoe ze er toen uit zagen.


Afbeeldingsresultaat voor air jordan dmp pack 2006
Image by: Jordans Daily

Air Jordan 6 ‘Defining Moments’ | Closer look

Als we gaan kijken naar de look van de sneaker zien we dat hij best wel subtiel oogt maar kwalitatief ongelooflijk sterk is. De upper van de sneaker is bedekt met zacht suède en beschikt over een zwarte kleur. Daarnaast zijn er verschillende gouden tinten aangebracht. Op de midsole en op de tong zijn deze tinten te vinden. Ten slotte is hij afgemaakt met een transparante outsole.

Dit icoon wordt op 25 januari 2020 aankomend jaar gereleased. Het prijskaartje dat er komt te hangen bedraagt naar verwachting €140,-. Binnenkort verwachten we meer informatie en officiële afbeeldingen. Houd onze releasekalender daarvoor dan ook goed in de gaten.


Air Jordan 6 Retro 'Defining Moments'

CT4954-007 · Prijs vanaf €246,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 6 DMP 2020
Air Jordan 6 DMP 2020 Retro First Look
Images by: zsneakerheadz

Air Jordan 6 DMP Defining Moments 2020 Black Gold Release Date
Air Jordan 6 DMP Defining Moments 2020 Black Gold Release Date
Images by: Coley2xs

Previous ArticleNext Article