Release Reminder van de Uninterrupted x Nike Air Force 1

Morgen is het dan eindelijk zo ver, de samenwerking tussen Uninterrupted x Nike komt uit! Samen hebben zij gekozen voor een design dat nog nooit eerder is vertoont en natuurlijk hebben zij dit ontwerp verwerkt op de iconische Air Force 1.

Wat is er nou precies zo bijzonder aan deze Air Force 1? Nou, je kan doen wat je maar wil op deze sneaker! De sneaker beschikt over een volledig wit bovenwerk met hier en daar wat blauwe details. Deze witte upper is gemaakt van stevig leer en de achterkant van de sneaker heeft een reflecterende stof gekregen. Dit is ook het geval bij de Swoosh. Tussen de upper en midsole loopt een lijn waarop “I AM UNITERRUPTED” staat. Verder staat er op de rechterhiel het logo van Uninterrupted en op de linkerkant staat er “I Am More Than”. Zoals we al zeiden, je kan doen maar doen wat je wil met deze sneaker, want je krijgt er namelijk ook twee stiften bij. Zo kan jij je sneakers customizen naar de stijl die jij wil!

Morgen, 26 oktober 2019, is het dan eindelijk zo ver. De samenwerking tussen Uninterrupted x Nike komt eindelijk uit via nike.com en via verschillende retailers. Bekijk onze Releasekalender voor een volledige Storelist Overview. Scroll ook nog iets naar beneden om foto’s te bekijken van deze toffe sneaker.


Uninterrupted X Nike Air Force 1 'MTAA'

CQ0494-100 · Prijs vanaf €239,-

Naar alle aanbieders
Uninterrupted x Nike
Uninterrupted x Nike
Uninterrupted x Nike
Images by Nike

Previous ArticleNext Article