adidas Ozweego Tech Moonlanding Release Reminder

De adidas Ozweego is op dit moment een van de populairste adidas sneakers. Er komen dan ook steeds meer colorways uit. En morgen komen er ook twee nieuwe colorways uit in Europa van de adidas Ozweego Tech Moonlanding.

Wat het “Tech” model anders maakt dan de normale Ozweego is dat de sneaker van een andere stof, genaamd neopreen, is gemaak en dit geeft de sneaker een glanzende look. Dat is een soort van synthetisch rubber wat ze ook gebruiken bij duikpakken. Het is van erg goede kwaliteit en dus perfect voor de winter.

Het “Moonlanding” pack is geïnspireerd op de missie naar de maan van 20 juli 1969, toen zetten de mensheid hun eerste stap op de maan. Het model bevat esthetische elementen uit het ruimtetijdperk en het hele pack bevat zes colorways die de wereldwijde impact van dit iconische moment uit de geschiedenis aantonen. In Europa komen alleen de twee Europese colorways uit, namelijk Londen (Core Black) en Parijs (Grey Four).

adidas Ozweego Tech | Details

Er komen dus twee colorways van het model, de “Core Black” en de “Grey Four”. De “Core Black” is helemaal zwart en heeft de glanzende look door het neopreen. De “Grey Four” heeft ook deze glanzende look maar deze is helemaal donkergrijs van kleur en heeft alleen een deels zwarte outsole. Beide sneakers hebben natuurlijk de adiPRENE zool. De TPU-lus van het middenpaneel en de hiel zijn wel weg gehaald bij het “Tech” model. Dit maakt de strakke wetlook van de sneaker helemaal af.

Beide colorways zijn vanaf zaterdag 26 oktober 2019 te koop bij adidas en geselecteerde retailers voor een prijs van €140,-. Houd dus onze Releasekalender in de gaten en scroll naar benden voor foto’s van de sneakers!


adidas Ozweego Tech Moon Landing 'Core Black'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
adidas Ozweego Tech
adidas Ozweego Tech

adidas Ozweego Tech Moon Landing 'Grey Four'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
adidas Ozweego Tech
Images by adidas
Previous ArticleNext Article