De Off-White x Air Jordan 1 ‘Yellow’ komt mogelijk met black friday

We hebben een lange tijd geen Off-White Nike sneaker gezien die ons terug deed denken aan de legendarische “The Ten” collectie. Toch kunnen we weer een release verwachten die ons terug doet denken aan bijvoorbeeld de Off-White x Air Jordan 1. Virgil Abloh tweeten namelijk het volgende: “black-friday-canary-yellow…”.

Virgil is de laatste tijd een andere kant op gegaan met Nike. Dit was te zien aan zijn vorige releases zoals de Terra Kiger 5 en de aankomende Waffle Racer. Dit viel bij weinig mensen echt in de smaak en hoopten dus ook dat Virgil weer terug zou gaan naar zijn oude releases. Door de tweet van Virgil zijn er veel discussies aan de gang over welke sneaker het gaat, maar de meerderheid verwacht toch dat de Off-White x Air Jordan 1 terug komt en dit keer in een ‘Yellow’ colorway.

De ‘Yellow’ colorway voor de Off-White Air Jordan 1 werd voor het eerst gespot tijdens de ‘Figures of Speech’ tentoonstelling, waar Virgil Abloh al zijn prototypes liet zien. Bij deze collectie stond ook de gele colorway voor dit bijzondere paartje. Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van leer en suède met een kleurcombinatie van geel, wit en grijs. De oversized Swoosh is weer van de partij en is vast gestikt met blauw draad. Andere details is de tekst “SHOELACES” op de veter, losse flappen rondom de enkel en exposed foam op de tong. De upper zit op een witte midsole met het woord “AIR” erop en een gele outsole.

Het is dus niet 100% zeker dat deze sneaker uit gaat komen op black friday en alleen een gerucht. Check hieronder de tweet van Virgil en afbeeldingen van de Off-White x Air Jordan 1.


Afbeeldingsresultaat voor off white x air jordan 1 yellow
Image by Complex
Afbeeldingsresultaat voor off white x air jordan 1 yellow
Foto by EasyOtabor
Afbeeldingsresultaat voor off white x air jordan 1 yellow

Previous ArticleNext Article