Call of Duty en adidas Originals hebben een exclusieve Ozweego gemaakt

De release van Call of Duty: Modern Warfare is aanstaande vrijdag, 25 oktober 2019 en fans kunnen niet wachten om hem te spelen. Dit is tevens niet het enige waar fans opgewonden van kunnen raken, want Call of Duty brengt samen met adidas de ‘Kingslayer’ Ozweego uit ontworpen door Pusha T!

De Call of Duty x adidas Originals heeft de naam ‘Kingslayer’ gekregen. Deze benaming komt uit de game, waar als je in multiplayer de hoogst scorende speler uitschakelt, je de ‘Kingslayer’ medaille behaald. Het bovenwerk is gemaakt van een mesh base met nubuck overlays. De sneaker heeft een wolf grey/dark grey kleurcombinatie en bevat de midsole over de adiPRENE technologie. Mooie details zijn te vinden op de midfoot waar een doodshoofd staat met op de andere kant staat een roofvogel.

“Gaming has been a part of the studio culture,”. “The attention to detail in Modern Warfare is amazing. Putting it on an Ozweego, one of my favorite silhouettes — I think it’s history in the making.”

Pusha T

De Call of Duty x adidas Originals x Pusha T ‘Kingslayer’ wordt niet beschikbaar voor aankoop, maar wordt weggegeven aan winnaars. Om te winnen moet je de Officer rank behalen in Call of Duty Multiplayer en registreren op callofduty.com/adidas voor 1 november 2019. Er worden maar 300 paar weggegeven aan de winnaars. Wil jij een paartje winnen? doe dan dit hele weekend niks anders dan de multiplayer kapot spelen!Previous ArticleNext Article