De Nike Air Force 1 GORE-TEX is exclusief verkrijgbaar voor Nike members

De Nike Air Force 1 GORE-TEX is perfect voor het herfst weer. De sneaker is uitgevoerd met de GORE-TEX technologie waardoor je voeten altijd droog blijven! Eigenlijk komt de GORE-TEX Air Force 1 pas uit op vrijdag 1 november 2019, maar is nu al verkrijgbaar voor Nike members op Nike.com!

De sneaker komt in de kleuren black, gold, olive en yellow. Het bovenwerk is gemaakt van textiel en leer om zo een premium look te geven aan de schoen. De grote GORE-TEX branding is te vinden op de achterzijde en tong. De binnensleeve is bekleed met GORE-TEX waardoor je voeten altijd droog en warm blijven tijdens de koude dagen. Natuurlijk zit het bovenwerk op een dikke Air midsole die zorgt voor superieure demping die extreem comfortabel is.

De Air Force 1 is dus al verkrijgbaar op Nike.com voor Nike members. Het enige wat je moet doen om Nike member te worden is een Nike account aanmaken. Op vrijdag 1 november 2019 released de sneaker voor iedereen. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten.


Gore-Tex X Nike Air Force 1 Low 'Black'

CK2630-001 · Prijs vanaf €185,-

Naar alle aanbieders
Air Force 1 GORE-TEX
Air Force 1 GORE-TEX
Air Force 1 GORE-TEX
Images by Sneakerjagers

Gore-Tex X Nike Air Force 1 Low 'Dynamic Yellow'

CK2630-701 · Prijs vanaf €167,-

Naar alle aanbieders
Air Force 1 GORE-TEX
Air Force 1 GORE-TEX
Images by Nike

Gore-Tex X Nike Air Force 1 Low 'Medium Olive'

CK2630-200 · Prijs vanaf €156,-

Naar alle aanbieders

Gore-Tex X Nike Air Force 1 Low 'Khaki'

CK2630-700 · Prijs vanaf €150,-

Naar alle aanbieders
Images by Nike

Previous ArticleNext Article