BALR. en PUMA hebben samen een sportieve collectie uitgebracht

BALR. en PUMA hebben samengewerkt aan een exclusieve collectie die is geworteld in voetbal. Natuurlijk is de collectie ook gebaseerd op de lifestyle van een voetballer. BALR. staat er bekend om dat zij hier hun inspiratie uit halen. De collectie bestaat uit zes verschillende sportieve items.

Deze samenwerking is geïnspireerd op de esthetiek van BALR. en met behulp van premium materialen en vakmanschap. De collectie beschikt over een BALR. FUTURE voetbalschoen die exclusief wordt gedragen door profvoetballer Antoine Griezmann. Naast de voetbalschoen bestaat de collectie ook nog uit een voetbalshirt, hoodie, sweatpants, shorts en een speciale editie van de FUTURE Orbiter.

In 2013 werd BALR. opgericht door Demy de Zeeuw, Eljero Elia en Gregory van der Wiel. Het merk verkoopt voetbal-gerelateerde producten vanuit de Amsterdamse thuisbasis. Nu zijn BALR. en PUMA samengekomen om een gedurfde nieuwe look te geven aan de kleding en schoenen. Hieronder lichten wij elk item uit, lees snel verder.

BALR. x PUMA FUTURE 4.1

De out-of-this-world look van de FUTURE 4.1 wordt heel goed gecombineerd met de details van BALR. Deze voetbalschoen laat je stralen op het voetbalveld. Zo wordt de voetbalschoen gekenmerkt door middel van zilverkleurige details, zoals het PUMA logo of de LIFE OF A BALR branding. Deze branding is terug te vinden op de achterkant en op de glanzende zilveren zoolplaat.


BALR. x PUMA Match Shirt

Het echte samensmelten van PUMA en BALR. komt werkelijk tot leven met het voetbalshirt. Over het gehele shirt loopt een zeshoekig LIFEOFABALR. patroon. Daarnaast staat er op de borst een vet logo en is het shirt afgewerkt met een PUMA kraag. Dit voetbalshirt is een must-have voor elke voetbalfanaat.

BALR. en PUMA

BALR. x PUMA Shorts

Deze strakke, stijlvolle shorts zijn perfect voor iedereen die van de prachtige sport houdt. Til je prestaties naar een hoger niveau dankzij de stoffen en kwaliteit van de shorts. Verder beschikken de shorts over een minimalistische look.

BALR. en PUMA

BALR. x PUMA Sweatpants

Presteer op het hoogste niveau met deze trainingsbroek in een clean design. Ook deze trainingsbroek is afgewerkt met de iconische branding van beide merken. Verder zit de broek strak om je enkels heen, zodat je trainingsbroek niet de aandacht trekt in plaats van je sneakers.


BALR. x PUMA Orbiter

De essentiële eigenschappen die je verwacht, zoals reactievermogen en demping, worden gecombineerd met prachtige ontwerpelementen van BALR. De upper beschikt over een sok-achtig bovenwerk met een LIFEOFABALR. print op de achterkant van de hiel. Verder is de sneaker afgewerkt met het PUMA logo op de zijkanten, terwijl de veters bedekt zijn met logo’s.

BALR. en PUMA

BALR. x PUMA Hoodie

Het logo van de hoodie is op speelse wijze ‘verborgen’ achter een wand van mesh die ook als zak functioneert. Verder is de hoodie afgewerkt met een luxe logo dat BALR. representeert. Met een atletische pasvorm werkt dit stuk zowel op als buiten het veld.

BALR. en PUMA
Images by BALR.

Het is nu mogelijk om de BALR. x PUMA collectie te shoppen via PUMA’s website. Bekijk ook onze Releasekalender om op de hoogte te blijven van aankomende releases.


Previous ArticleNext Article