Tommy Triggah is te gast in de vijfde aflevering van de Sneakerjagers podcast

Eén van de gasten in de vijfde aflevering van onze podcast is Tom Römer, beter bekent als Tommy Triggah. Sneaker enthousiast in hart en nieren. 

Wij van Sneakerjagers kende Tom vooral als sneaker ‘influencer’ en volgen hem al een aantal jaren op IG. Maar ‘echt’ ontmoet hadden wij hem nog niet. Omdat we benieuwd zijn naar zijn gedachten over street culture, kicks, zijn liefde voor hiphop en sneakers dachten we: die moeten we hebben als gast bij Sneakerjagers ‘On Air’

Valerio en Non zijn ook benieuwd hoe het leven er uitziet van een ‘sneaker influencer’ en wat je moet doen om er één te worden. Door wie of wat laat Tommy Triggah zichzelf beïnvloeden, welke sites en blogs bezoekt hij en wat hij moet doen en laten om zijn sneakerpassie te uiten. Hoe kijkt hij aan tegen de jonge generatie sneakerheads, de ontwikkelingen in modellen en style en wat zijn eigenlijk zijn eigen favorieten?  Tom beantwoordt het allemaal en meer. We weten zeker dat je enthousiast wordt van zijn verhaal! 

De gloednieuwe aflevering is te beluisteren of te zien vanaf woensdag 23 oktober 08:00 uur via SpotifyApple podcast of Youtube

Previous ArticleNext Article