Skip to content
Upcoming

De onderste boven Swoosh keert terug op de Slam Jam x Nike Blazer Mid ‘Black’

22 oktober 2019 16:30
De onderste boven Swoosh keert terug op de Slam Jam x Nike Blazer Mid ‘Black’

In het begin van 2019 vierden de Italiaanse retailer, Slam Jam, haar 30 jarig bestaan en bracht hierbij de onderste boven Swoosh Nike Blazer Mid uit in een witte colorway. Nu zijn er afbeeldingen geleaked met een tweede colorway voor de Slam Jam x Nike Blazer Mid.

De tweede colorway van de Slam Jam x Nike Blazer Mid is het tegenovergestelde van de eerste White/Black colorway. Het bovenwerk is dus gemaakt van zwart leer en de Swoosh is wit. Hierdoor behoud de sneaker de klassieke look van de Blazer Mid. Suède panelen zijn geplaatst op de voorvoet en eyestays. Van de buitenkant lijkt de Blazer op een normale Blazer Mid, maar als je de zijkanten bekijkt, zie je dat de Swoosh ondersteboven is. Dit geeft de sneaker een erg unieke look. Een ander mooi detail is op de hiel van de sneaker waar “CLASS” en “1977” staat.

Van de Slam Jam x Nike collab komen maar 1977 paartjes uit. Dit betekend dat het moeilijk word om een paartje te kunnen scoren. De SlamJam x Nike Blazer Mid released op 29 November 2019 via de Nike SNEAKRS app en SlamJam. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze blogs in de gaten om op de hoogte te blijven van het nieuwste sneaker news.


Slam Jam X Nike Blazer Vintage '77 'Black'

CD8233-001 · Prijs vanaf €105,-

Naar alle aanbieders
Slam Jam x Nike Blazer Mid
Slam Jam x Nike Blazer Mid
Slam Jam x Nike Blazer Mid
Slam Jam x Nike Blazer Mid
Images by Nike