Nike geeft de Nike Air Max 98 een ‘Medium Olive’ colorway!

Ondanks het feit dat er nog twee colorways van de Nike Air Max 98 moeten uitkomen heeft Nike alweer bekend gemaakt dat er weer een nieuwe colorway klaar ligt om uitgebracht te worden. We hebben het hier over de strakke Nike Air Max 98 ‘Medium Olive’ colorway. Check hier meer over dit paartje!

Één van de paartjes die nog van dit model gaan uitkomen is de Nike Air Max 98 ‘Halloween’. Speciaal voor deze tijd van het jaar wordt deze sneaker dan ook op Halloween verwacht. Kan jij ook niet wachten op dit feest en houdt jij van sneakers klik dan hier voor meer informatie.

Nike Air Max 98 ‘Medium Olive’ | 640744-300

Laten we gaan kijken hoe deze colorway eruit ziet. Om te beginnen is het een subtiele colorway maar kwalitatief is hij uitzonderlijk goed. Daarnaast bestaat de upper eigenlijk uit twee kleuren, sequoia en Medium Olive. Dit zijn twee zachten tinten van de kleur groen. Hiermee is hij meteen ideaal voor de tijd van het jaar. De zool beschikt ook over de donkere groene tint. Ten slotte hebben ze de sneaker afgemaakt met witte details op de upper.

Helaas is er nog helemaal niks bekend over een eventuele releasedatum. Wel kunnen we zeggen dat we verwachten dat hij een prijskaartje krijgt van €180,-. De kans is groot dat hier binnenkort meer informatie over beschikbaar wordt gemaakt. Houd onze website dan ook goed in de gaten!


Nike Air Max 98 'Medium Olive'

640744-300 · Prijs vanaf €108,-

Naar alle aanbieders
Medium Olive
Medium Olive
Medium Olive
Medium Olive
Images by: Nike

Previous ArticleNext Article