De Air Jordan 1 Mid GS ‘Leopard’ is eindelijk verkrijgbaar

De luipaard printjes doen het altijd goed op Nike sneakers. Zo zagen we al een Air Max 1, Air Force 1 Sage en een Air Max 98 met deze print voorbij komen, maar er komt nu ook een Air Jordan 1 Mid GS ‘Leopard’ aan!

Michael Jordan werd in 1984 als derde geselecteerd voor de Chicago Bulls tijdens de NBA Draft. Hij was dus niet de eerste keuze, maar ze hadden alsnog vertrouwen in hem en gaven hem een zevenjarig contract dat 6 miljoen dollar waard was. In dit zelfde jaar kreeg hij ook een contract bij Nike. En in 1985 kwam de eerste Jordan sneaker uit, de Air Jordan 1. De originele sneaker is de Air Jordan 1 High, maar in de loop der jaren kwamen er ook een Mid en Low versie van de sneaker. Er zijn nu al vele colorways en versies van de Air Jordan 1 Mid verschenen en het model wordt ook steeds populairder.

Air Jordan 1 Mid GS ‘Leopard’ | BQ6931-021

De basis van de sneaker is van zwart en de overlays hebben, zoals de naam al zegt, de lichtbruine luipaard print gekregen. De veters zijn ook zwart. Voor de rest zien we beige accenten zoals de Swoosh, het Jumpman logo met ‘AIR’ branding op de tong en de gehele zool is deze kleur.

De sneaker is al te verkrijgen bij JD Sports voor een prijs van โ‚ฌ90,-. De sneaker is nu nog helaas alleen te verkrijgen in kindermaten (35.5 t/m 38.5). Houd voor meer updates onze Releasekalender in de gaten en scroll naar beneden voor foto’s!


Air Jordan 1 Mid SE GS 'Leopard'

BQ6931-021 · Prijs vanaf โ‚ฌ174,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 Mid GS 'Leopard' | BQ6931-021
Air Jordan 1 Mid GS 'Leopard' | BQ6931-021
Air Jordan 1 Mid GS 'Leopard' | BQ6931-021
Images by Nike
Previous ArticleNext Article