Skip to content
Upcoming

Er is een CLOT x Air Jordan 1 Mid aan de ‘Fearless’ collectie toegevoegd

22 oktober 2019 17:00
Er is een CLOT x Air Jordan 1 Mid aan de ‘Fearless’ collectie toegevoegd

Een aantal weken geleden onthulde Edison Chen zijn make-over op de Air Force 1 in twee verschillende colorways. Nu maakt hij zich ook op voor een volgende samenwerking. De bekende CLOT print zal namelijk ook terug te vinden zijn op de Air Jordan 1 Mid als onderdeel van de ‘Fearless’ collectie.

Edison Chen is een in Canada geboren acteur, zanger, rapper en modeontwerpen uit Hong Kong. Door een kijkje te nemen in de modewereld steeg zijn succes als jong popicoon. Al snel werd hij partner van Kevin Poon en Billy Ip, de oprichters van CLOT. CLOT is een kledingmerk dat wordt omschreven als een lifestyle company. Het merk richt zich vooral op de jeugd en het brengen van streetwear naar China en Hong Kong. Ook heeft CLOT al vele samenwerkingen achter zijn naam staan. Zo heeft het merk samengewerkt met merken als adidas, Nike, BAPE en Disney.

CLOT x Air Jordan 1 Mid ‘Fearless’ | CU2804-100

Deze Air Jordan 1 Mid is veel rustiger aangekleed dan de Air Force 1’s. De sneaker beschikt wel over hetzelfde patroon, maar over een minder opvallende kleur, namelijk grijs. Het bovenwerk is gemaakt van nylon dat nauw lijkt op het luxe satijnmateriaal. Op de upper is van enkel tot teen hetzelfde patroon te vinden. Ook is de Swoosh op deze sneaker erg bijzonder. Deze begint namelijk heel normaal, maar vervaagt langzamerhand als je verder naar achteren kijkt. Op de veters is een Chinees token vastgebonden dat staat voor Jordan. Als finishing touch beschikt de outsole over een rode kleur, om wat extra contrast toe te voegen.

De CLOT x Air Jordan 1 Mid ‘Fearless’ zal uitkomen op 7 december 2019, dus zet deze datum alvast in je agenda! Er is jammer genoeg nog geen prijs bekend van deze sneaker dus blijf onze Releasekalender goed in de gaten houden om op de hoogte te blijven van deze release.


CLOT
CLOT
CLOT
Images by Nike