Nike viert in 2020 het 30 jarige jubileum van de Air Max 90 met deze prachtige colorway

In 2020 bestaat de Nike Air Max 90 alweer 30 jaar. Om dit te vieren brengt Nike de OG vorm van het model terug in een grijze colorway met felgele details. De uitvoering zal de Nike Air Max 90 30th Anniversary heten.

29 jaar geleden bracht Tinker Hatfield één van de meest iconische Air Max modellen aller tijden tot leven. We hebben het hier natuurlijk over de Air Max 90. Deze sneaker stond oorspronkelijk bekend als de Air Max III en werd erkend door zijn gestroomlijnde silhouet. Ook kreeg het model een legendarische colorway genaamd ‘Infrared’. Deze colorway word tegenwoordig nog steeds gebruikt op verschillende producten van Nike.

Tegenwoordig zijn er al enorm veel colorways uit van het model, maar de sneaker is ook veel terug te zien in samenwerkingen. Zo was de sneaker ook terug te vinden in “The Ten” collectie van de samenwerking tussen Off-White x Nike. Er kwamen drie verschillende colorways uit, een zwarte, bruine en een witte colorway.

Nike Air Max 90 ’30th Anniversary’ | CD0881-103

Deze prachtige Nike Air Max 90 beschikt over een minimalistische look, maar toch over felle kleuren dankzij de ‘Volt’ kleur. De basis van de sneaker is gemaakt van mesh in een witte kleur. Hierop zijn suède, lederen en rubberen overlays te vinden in verschillende kleuren. Zo kan je suède overlays vinden in een donkergrijze kleur, terwijl er op deze suède overlay ook weer een zwarte lederen laag te vinden. De eystays beschikken net zoals de heel tab, midsole en de branding op de tong over een felgele kleur. Deze kleur heet ‘Volt’.

Scroll naar beneden voor gedetailleerde foto’s van de sneaker. Het is tot dusver nog onduidelijk wanneer de sneaker uitkomt, maar de sneaker komt in ieder geval ergens in 2020 uit via nike.com. Naast deze toffe colorway word ook nog de legendarische ‘Infrared’ colorway verwacht. Jammer genoeg is hier ook nog vrij weinig over bekend. Houd daarom goed onze Releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.


Nike Air Max 90 OG 'Volt'

CD0881-103 · Prijs vanaf €70,-

Naar alle aanbieders
Air max 90 30th
Air max 90 30th
Air max 90 30th
Images by Nike

Previous ArticleNext Article