De eerste Air Jordan 1 van de “Fearless” collectie komt eindelijk uit

Na maanden vol met voorproefjes van deze Air Jordan 1 High OG WMNS “Fearless” zal deze eindelijk uitkomen. De komende maanden zullen we veel Jordan releases zien waarvan deze release exclusief voor vrouwen is.

De Air Jordan 1 High OG WMNS “Fearless” heeft een glimmende upper met daarin twee verschillende kleurtinten. Een zwarte en bronzen tint zijn te zien. Zoals gewoonlijk is er een Jordan branding te zien op de hals van de Air Jordan 1 maar bij deze release is het logo erop vastgepind. Het design word afgemaakt door de zwarte contrasterende rand op de witte outsole. Deze release zal ook verpakt zijn in een nieuwe Nike Air schoenen doos. In tegenstelling tot de vorige releases zullen de schoenen dozen nu een rode buitenkant hebben en een zwarte binnenkant.

Deze Air Jordan release, exclusief voor vrouwen, zal op 22 oktober uitkomen bij Nike en verschillende retailers. Houd de sneaker release kalender in de gaten voor meer nieuws over nieuwe releases.


Air Jordan 1 High OG WMNS 'Fearless'

CU6690-006 · Prijs vanaf €100,-

Naar alle aanbieders
 Nike Air Jordan 1 High OG WMNS "Fearless"
 Nike Air Jordan 1 High OG WMNS "Fearless"
 Nike Air Jordan 1 High OG WMNS "Fearless"
 Nike Air Jordan 1 High OG WMNS "Fearless"
Images by Nike

Previous ArticleNext Article