De Nike Air Fear of God 1 ‘Oatmeal’ released in november

Het is even stil geweest als het gaat om Nike x Fear of God releases. De laatste release was de Nike Air Fear of God 1 Yellow die exclusief uit kwam via een SNKRS stash op ComplexCon. Nu kunnen we in de volgende maand de Nike Air Fear of God 1 ‘Oatmeal’ verwachten.

Fear of God is opgericht in 2012 door Jerry Lorenzo. Jerry Lorenzo is een Amerikaanse fashion en sneaker designer geboren op 5 oktober 1976. Jerry Lorenzo begon Fear of God zonder enige opleiding en kennis van de fashion industrie. Fear of God is dus in een korte tijd erg populair geworden en heeft grote fans zoals Kanye West en Kendall Jenner.

Nike Air Fear of God 1 ‘Oatmeal’|Details

De Nike Air Fear of God 1 ‘Oatmeal’ heeft een hoog design met de upper gemaakt van mesh. De lacing gaat door een grote plastic case aan de zijkant van de sneaker. De erg minimalistische sneaker heeft kleine Nike branding op de voorvoet en hiel. Het bovenwerk zit op een sail mid- en outsole en heeft de Air Unit van een Air Max 180.

De Nike Air Fear of God 1 ‘Oatmeal’ komt uit op 1 november bij Nike voor €350,-. Check hieronder de afbeeldingen en hou onze release kalender in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste sneaker nieuws!


Nike Air Fear Of God 1 'Oatmeal'

AR4237-900 · Prijs vanaf €607,-

Naar alle aanbieders
Fear of God 1 'Oatmeal'
Fear of God 1 'Oatmeal'
Fear of God 1 'Oatmeal'
Fear of God 1 'Oatmeal'
Images by @kickwhoshow

Previous ArticleNext Article