Cactus Plant Flea Market x Nike Air Force 1 Low By You

Twee van Cactus Plant Flea Market’s favoriete silhouetten komen samen in een unieke mashup voor de tweede release van Nike By You met het in New York gevestigde merk. De Nike AF 1 CPFM By You krijgt een esthetische verfraaiing met grafische letters op de zijkanten. Deze kenmerkende letters zijn rechtstreeks overgenomen van de Air More Uptempo. Deze sneaker werd in 1996 ontworpen door Wilson Smith.

Het is vanaf vandaag, 21 oktober 2019, om 17:00u mogelijk om de Nike AF 1 CPFM By You te customizen zoals jij dat wil. KLIK HIER om naar de webpagina te gaan waar je je eigen sneaker kan customizen om 17:00u.

Als basis kan je kiezen tussen een witte en een zwarte kleur. Vervolgens is het mogelijk om uit drie verschillende opties te kiezen:

  • Kies tussen een nylon of een lederen tong
  • Grafische letters op de linkerschoen, je kan kiezen uit de woorden ‘FLEA’, ‘SUNSHINE’, ‘AIR’. De rechterschoen blijft hetzelfde
  • Reflectieve outlining voor de grafische letters. Deze kleuren kan je voor de linker- en rechterschoen apart van elkaar kiezen. Er zijn in totaal 7 verschillende kleuropties.

Op 28 oktober 2019 zal er ook een zesdelige kledingcollectie uitkomen van de samenwerking tussen CPFM x Nike By You. Deze collectie is beïnvloed door CPFM’s eigen archief van vintage Nike kledingstukken met extra grote afbeeldingen en een speelse verwijzing naar de slogan van Nike, “Just Do It”.

Zit om 17:00u klaar om jouw eigen Nike AF 1 CPFM By You te customizen via nike.com. Check ook dagelijks onze Releasekalender voor het laatste sneaker nieuws.


CPFM X Nike Air Force 1 Low By You

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Nike x Cactus Plant Flea Market
Nike AF1 CPFM By You
Nike AF1 CPFM By You
Images by Nike

Previous ArticleNext Article