Closer look: de YEEZY 500 High “Slate”

Eerder liet Kim Kardashian al een korte video zien van de YEEZY 500 High “Slate” zien en nu heeft haar zus Kourtney ons een close-up look laten zien van de sneaker on foot.

Wat het meest opvallende is aan de YEEZY 500 modellen, is dat bij deze sneakers er geen gebruik gemaakt word van de standaard BOOST technologie, maar juist van de oudere adiPRENE+ zool. Bij de nieuwe high versie die gaat uitkomen is dat ook zo. Maar ondanks dat er een oudere technologie in de zool wordt gebruikt is en blijft de YEEZY 500 immens populair.

De sneaker is zoals de naam al zegt een hogere versie van de YEEZY 500. Het model is wel bijgewerkt en dat komt goed uit met het koude weer. Het gebruikelijke mesh is vervangen door diep donkerblauw neopreen materiaal. De schoen heeft ook donkergrijze suède overlays. De sneaker bevat dikke ronde veters en heeft een beige adiPRENE+ midsole en een rubberen outsole. Op de zool zie je ook het adidas logo.

De sneaker zal rond de €200,- gaan kosten en zal rond december 2019 uitkomen bij adidas en geselecteerde retailers. Houd onze Releasekalender in de gaten voor meer updates en scroll naar beneden voor een closer look van de YEEZY 500 High “Slate”.


@kickwhoshow

Previous ArticleNext Article