Nieuwe foto’s van de Air Jordan 1 High OG ‘Pine Green’ zijn bekend gemaakt!

Er zijn al eerder foto’s bekend gemaakt van een mogelijke Air Jordan 1 ‘Pine Green’ maar nu is het bekend geworden dat hij er toch iets anders uit komt te zien. Veel details blijven overeen komen maar toch ziet hij er wel heel anders uit. Persoonlijk vind ik hem zo veel beter maar dat oordeel is geheel aan jullie.

Voorheen zag het er een beetje uit alsof de sneaker een Gucci vibe ging uitstralen maar dat valt toch wel mee. De rode details die erop zaten blijven zeker aanwezig maar worden wat meer verfijnd. Daarnaast wordt er een kleine aanpassing gedaan aan het logo van de basketballer maar daarover vertel ik hier onder meer over.

Air Jordan 1 High OG ‘Pine Green’ | Details

De vorige keer zagen we dat de outsole en de veters een rode kleur hadden gekregen. Echter is dit nu niet meer het geval. De outsole van de sneaker heeft nu een groene kleur gekregen en de veters zijn sterk zwart van kleur. Bovenop de groene outsole bevindt nog steeds een nette witte midsole. Tevens beschikt de sneaker nog steeds over een strakke zwarte upper. Daarnaast zijn de toebox en de heel van de sneaker nog steeds groen van kleur, net zoals de Swoosh. Wat betreft het Air Jordan logo heeft er wel een kleine verandering plaats gevonden. Inplaats van een bedrukt logo wordt hij nu als layer op de sneaker gestikt. Hierdoor creëren ze een heel ander maar wel tof effect. Ten slotte beschikt de tongtab nog steeds over een rood Nike logo.

Wat betreft de releasedatum is er niks veranderd. De sneaker staat nog steeds gepland op 29 februari 2019 en gaat zo’n €160,- kosten. Helaas moeten we dus nog even geduld hebben maar voor je het weet staat 2020 alweer voor de deur.


Air Jordan 1 Retro High 'Pine Green'

555088-030 · Prijs vanaf €285,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1
Images by: @sneakerjamz

Afbeelding kan het volgende bevatten: schoenen
Air Jordan 1
Air Jordan 1
Air Jordan 1
Images by: @hanzuying

Previous ArticleNext Article