Kendrick Lamar en Nike werken aan een Air Force 1

Kendrick Lamar heeft vorig jaar een handvol van Nike Cortez sneakers uitgebracht met de laatste releases in oktober 2018. Het is dus een lange tijd stil geweest in de samenwerking van de Amerikaanse rapper uit Compton en Nike, maar kunnen volgende jaar weer een samenwerking zien tussen de twee.


Nike Cortez Basic Slip Kendrick Lamar

We hebben dus al een tijd niks meer gehoord van Kendrick Lamar kwa samenwerkingen en zelfs zijn muziek. Het laatste album van Kendrick Lamar kwam uit in april 2017. Misschien kunnen we samen met deze release wel een nieuw album verwachten van de rapper.

Er zijn nog geen mockups bekend van de sneaker, maar hebben wel al alle andere informatie van de sneaker. Het gaat namelijk over een Nike Air Force 1 die in de kleuren combinatie wit, university red en metallic gold komt. Het paartje zal rond de โ‚ฌ100 euro gaan kosten en uitkomen in de zomer van 2020. We moeten dus nog even wachten tot dat deze sneaker uit komt, maar kunnen meer informatie verwachten over de aankomende maanden.


Kendrick Lamar x Nike
Image by PY_RATES

Previous ArticleNext Article