Nike geeft twee modellen een metallic make-over

Metallic looks zoals de “Silver Bullet” en “Metallic Gold” zijn erg geliefd op de Nike Air Max modellen. Binnenkort krijgen twee modellen weer een metallic make-over, want de Nike Air Max 97 “Bronze” en de Nike Air Max Tailwind IV “Bronze” komen eraan.

Nike Air Max 97 “Bronze” | CT1176-900

We hebben al eens eerder een bronzen colorway gezien op de Air Max 97, maar die nu uit gaat komen bestaat uit donkerdere tonen. De upper is geheel brons en is gemaakt van leer en mesh. De tong, veters en binnenvoering van de sneaker zijn zwart. Ook zijn de midsole, Air-Sole unit en de outsole zwart. Dit geeft de sneaker dan ook de donkerdere look dan de bronzen colorway van vorig jaar. We zien wel zilveren metallic details terugkomen op de schoen. Zo zijn de Swoosh op de zijkant en tong, de “Air Max” branding op de heel tab en de tekst in de binnenzool gemaakt in deze kleur. Deze warme bronzen colorway past perfect bij het koude weer.

Nike Air Max Tailwind IV “Bronze” | CT1184-900

Op dit model hebben we nog nooit eerder een volledige metallic colorway gezien, maar voor alles is een eerste keer! De upper is geheel brons maar dit is wel een andere kleur brons, want het is iets roziger. De tong, binnenvoering en outsole van de sneaker zijn zwart. Ook zijn de Swooshes op de toebox, buitenkant van de enkel en de hiel zwart. En de “MAX AIR” branding op de hiel is ook zwart. Op de tong zie je een bronze “MAX AIR” branding en op de binnenzool vind je ook het Nike logo met de Swoosh in het bronze. De midsole is wit en de Air-Sole unit is brons. De sneaker heeft met deze colorway een chique look gekregen.

De Air Max 97 zal rond de €180,- gaan kosten en de Air Max Tailwind IV rond de €170,-. Beide sneakers zullen te koop zijn bij Nike en geselecteerde retailers. Wanneer de sneakers precies uitkomen is nog niet bekend. Houd daarom goed onze Releasekalender in de gaten en scroll naar beneden voor de officiële foto’s van de sneakers!


Nike Air Max 97 'Bronze'

CT1176-900 · Prijs vanaf €86,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 97 "Bronze" | CT1176-900
Nike Air Max 97 "Bronze" | CT1176-900
Nike Air Max 97 "Bronze" | CT1176-900
Images by Nike

Nike Air Max Tailwind 4 'Bronze'

CT1184-900 · Prijs vanaf €101,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max Tailwind IV "Bronze" | CT1184-900
Nike Air Max Tailwind IV "Bronze" | CT1184-900
Nike Air Max Tailwind IV "Bronze" | CT1184-900
Images by Nike

Previous ArticleNext Article