De Air Jordan 1 Mid ‘Bow’ is een erg unieke sneaker

Jordan heeft de laatste tijd wel hele aparte versies van de Air Jordan 1 uitgebracht, zo zagen we bijvoorbeeld laatst nog de COMME des GARÇONS samenwerking. En nu komt er weer een aparte versie uit, namelijk de Air Jordan 1 Mid ‘Bow’.

Air Jordan 1 Mid ‘Bow’ | CK5678-006

De naam verraadt het al, want er is dus een super grote strik op de sneaker te vinden. De sneaker is gemaakt van zwart leer aan de voorkant en van een roze fluwelen stof aan de achterkant. De strik bevindt zich bovenop de veters en is ook van een roze fluwelen stof gemaakt. Ook de heeltab is van deze stof gemaakt. Op de toebox is Jumpman branding te vinden, maar deze is ook zwart gekleurd en valt daardoor niet extreem op. Wat wel opvalt is de ’23’ branding op de tong, want dit is namelijk in een wat meer sierlijk lettertype geschreven en normaal staat er op de tong tab geen ’23’ branding. De mid- en outsole zijn wit en de binnenzool is ook roze. Het leer en fluweel komen perfect samen bij deze sneaker, waardoor hij apart is, maar op een goede manier. De opvallende sneaker komt alleen uit in vrouwenmaten.

Wanneer de sneaker precies uitkomt is nog niet bekend, maar hij zal ergens in de komende weken te verkrijgen zijn bij Nike en geselecteerde retailers. De sneaker zal rond de €110,- gaan kosten. Houd goed onze Releasekalender in de gaten voor meer updates en scroll naar beneden voor officiële foto’s!


Air Jordan 1 Mid 'Bow'

CK5678-006 · Prijs vanaf €177,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 Mid Bow | CK5678-006
Air Jordan 1 Mid Bow | CK5678-006
Air Jordan 1 Mid Bow | CK5678-006
Images by Nike
Previous ArticleNext Article