Beleef glorie met de David Beckham x adidas Ultra Boost 2019

Er is een hele leuke samenwerking onderweg tussen adidas en een bekende voetballer! adidas gaat namelijk in samenwerking met legende David Beckham een sneaker uitbrengen. Het gaat om de David Beckham x adidas Ultra Boost 2019.

David Beckham werkt al erg lang met adidas samen. Alleen deze samenwerking is wel wat specialer omdat met deze schoen het 20 jarige bestaan van een mooie periode herdacht. Het gaat over de periode van 1998-1999 toen David Beckham bij Manchester United speelde. Dat jaar wonnen ze drie trofeeën, namelijk de Premier League, FA Cup en de UEFA Champions League.

David Beckham x adidas Ultra Boost 2019

De hardloopschoen heeft een witte primeknit upper. Het stukje op de zijkant is ook helemaal wit en hierop zijn natuurlijk de ‘Three Stripes’ te vinden. Op de achterkant van de BOOST midsole staat er in het zwart groot ‘DB99’, wat staat voor David Beckham 1999. Deze branding is ook terug te vinden op de tong tab. De schoen is afgemaakt door het felle rode heelframe. De schoen heeft een Continental rubbere outsole en deze bevat ook een Torsion bar. En tot slot staat er op de binnenzool ‘David Beckham’.

De schoen is momenteel alleen nog maar bij adidas in China te verkrijgen. De schoen kost €190,-. Wanneer de schoen ook in Europa te verkrijgen is weten we nog niet precies. Houd daarom goed onze Releasekalender in de gaten voor updates en scroll naar beneden voor officiële foto’s!


David Beckham X adidas Ultra Boost 19

FW1970 · Prijs vanaf €165,-

Naar alle aanbieders
David Beckham x adidas UltraBOOST 2019
David Beckham x adidas UltraBOOST 2019
Images by adidas

Previous ArticleNext Article