adidas Yeezy komt met een nieuwere en goedkopere Yeezy BOOST 700

Momenteel is het wat rustiger als het gaat om nieuwe modellen of colorways van de adidas Yeezy. Echter lijkt daar een eind aan te zijn gekomen, want volgens geruchten komt er binnenkort een nieuwe, goedkopere Yeezy BOOST 700. Het nieuwe model gaat adidas Yeezy BOOST 700 MNVN heten en zal in twee colorways uitkomen.

Na de geruchten dat er nieuwe modellen als de Yeezy 380 en de Yeezy 500 High onderweg zijn, lijkt het nu ook officieel te zijn voor de Yeezy BOOST 700 MNVN. Deze uitvoering is een spin-off van het standaard Yeezy BOOST 700 model met enkele kleine wijzigingen. Het bovenwerk dat bestond uit meerdere lagen is verdwenen. Ter vervanging is er een bovenwerk gekomen met enorm groot ‘700’ op de zijkanten. Volgens Kanye West zelf werd dit ontworpen door legende Christian Tresser. Eerder verscheen het model al in een neon groene colorway die volgens geruchten was geschonken aan de oud manager van de wereldberoemde rapper, 6ix9ine.

Niet alleen het uiterlijk van de sneaker is veranderd, maar ook de prijs! De Yeezy BOOST 700 MNVN zal namelijk goedkoper zijn dan de Yeezy BOOST 700. Het nieuwe model zal €220,- kosten, terwijl zijn tegenhangers, de Yeezy BOOST 700 en de V2, €300,- kostte.

Volgens bronnen zal het nieuwe silhouet in de komende weken uitkomen in een ‘oranje’ en in ‘triple black’ colorway. Jammer genoeg is er nog geen officiële releasedatum bekend, maar wij verwachten dat de sneakers uitkomen in het begin van 2020. Houd onze Releasekalender goed in de gaten om up-to-date te blijven van het laatste nieuws over deze geweldige Yeezy!


Yeezy BOOST 700 MNVN
Yeezy BOOST 700 MNVN

Previous ArticleNext Article