Pharrell Williams en adidas komen met een nieuwe adidas 4D model!

Pharrell Williams en adidas staan er om bekend dat ze al veel verschillende toffe modellen hebben uitgebracht in alle kleuren en maten. Ditmaal voegen ze daar nog een model aan toe. De Pharrel Williams X adidas 4D. De twee zouden zichzelf niet zijn als ze niet meteen twee strakke colorways zouden droppen.

In deze samenwerking zijn al verschillende colorways voorbijgekomen die daarna online voor ontzettend veel geld weg gingen. Neem bijvoorbeeld het allereerste Pack van de twee, het ‘Human Race Pack’. Op dit moment is dit nog steeds een van de hot topics in de sneakerscene.

Pharrell Williams X adidas 4D Pack | Details

Het uiterlijk van dit model is iets wat we nog niet eerder hebben gezien. Er is een ding dat wel al bekend is, en dat is de zool van de sneaker. Ook voor dit model hebben ze gekozen om een strakke 4D zool te gebruiken die veel voorkomt bij de adidas ZX4000 4D. Deze heeft dan ook de bekende mint groene kleur gekregen. Daarnaast hebben ze voor de upper gebruik gemaakt van het uiterlijk van een sok die is gemaakt van strak Fly-Knit materiaal. Ze hebben er ook voor gekozen om de midsole door te laten lopen op de upper, hiermee creëren ze een grappig effect wat we nog niet eerder hebben gezien. Bij de eerste colorway is deze upper paars van kleur en bij de tweede olijfgroen. Tevens bevinden er op de zijkant van de sneaker de drie bekende strepen in een grijze kleur.

Helaas hebben ze nog niet helemaal niks bekend gemaakt. We weten dan ook niet wanneer ze gaan releasen en hoeveel ze gaan kosten. We verwachten dan ook dat hier binnenkort meer informatie over bekend gemaakt gaat worden. Houd onze website dan ook goed in de gaten!


Pharrell adidas 4D Purple Release Date
Pharrell adidas 4D Purple Release Date
Pharrell adidas 4D Purple Release Date
Pharrell adidas 4D Purple Release Date
Pharrell adidas 4D Olive Green Release Date
Pharrell adidas 4D Olive Green Release Date
Images by: py_rates

Previous ArticleNext Article