Stormachtige make over voor de Nike Presto React

Het hybride Nike Presto React model krijgt een iconische make over. Een bliksem overlay, beter bekend als de ‘Trouble at Home’ overlay, is te zien op de sneaker.

In 2019 werd het klassieke Nike Air Presto model geüpgrade door Nike. De midsole werd vervangen door de React technologie. Zo is de futuristische Nike Presto React ontstaan. Een mix van een klassiek model met moderne technologieën.

De bliksem overlay is al vaker verschenen op de Nike Air Presto onder de naam ‘Trouble at Home’. Een fel blauwe bliksemschicht is te zien op een donkere sok-achtige upper. De veter houder heeft een baby blauwe kleur en een klein Swoosh logo in het zwart. De gaten voor de veters hebben daarentegen een fel rode tint. De insole is rood met daarop een retro TV illustratie. De witte midsole met de blauwe en grijze details maakt het design van deze sneaker af.

De Nike Presto React is nu verkrijgbaar bij verschillende retailers voor €130. Scroll snel naar beneden voor foto’s van de colorway. Houd de sneaker release kalender in de gaten voor aankomende sneaker releases. Download ook de Sneakerjagers app in de App Store of de Google Play Store om de aankomende releases niet te missen!


Nike React Presto

AV2605-006 · Prijs vanaf €97,-

Naar alle aanbieders
Nike Presto React
Nike Presto React
Nike Presto React
Images by Nike

Previous ArticleNext Article