Nike heeft drie nieuwe colorways uitgebracht voor de Air Force 1 Type

Het klassieke design van Nike, de Air Force 1, heeft al vele make-overs gekregen sinds zijn debuut tientallen jaren geleden. In 2019 is het grootste deel van deze make-overs gekomen via de Air Force 1 Type. Deze uitvoering is onderdeel van Nike’s N.354 familie. Ook silhouetten als de Drop Type LX en de Huarache Type horen bij deze familie. Nu zijn er drie nieuwe colorways uitgekomen van dit model.

Nike’s Air Force 1 Type is geïnspireerd op de snelste mijl van Steve Prefontaine en de handgeschreven logo’s en doorschijnende materialen geven het model een prototype look. Steve Prefontaine was een Amerikaanse atleet die bij de wereldtop hoorde op de middellange en lange afstanden in de jaren ’70. Jammer genoeg kwam er vroegtijdig een einde aan zijn carrière toen hij op 24 jarige leeftijd omkwam in een auto-ongeluk.

Nike Air Force 1 Type ‘N3.54’ | Details

De gemodificeerde sneakers voegen extra textuur toe doordat de standaard Swoosh is vervangen. In plaats van deze standaard Swoosh beschikt het model over klittenband over de gehele achterkant met hierop een kleine Swoosh. Verder is de tong gemaakt van neopreen met hierin ronde patronen. Op de buitenkant van de sneaker is er ook ‘N.354’ branding te vinden wat erop lijkt geschreven. Ook is er op de neus extra rubber toegevoegd dat ons doet denken aan autobanden.

De sneaker is nu verkrijgbaar via nike.com in drie verschillende colorways. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €140. Scroll naar beneden om erachter te komen hoe de colorways eruit zien. Vergeet ook niet om dagelijks onze Releasekalender te checken voor upcoming releases.


Nike Air Force 1 Type Herenschoen
Nike Air Force 1 Type Herenschoen

Nike Air Force 1 Type 'N354' - Yellow

AT7859-100 · Prijs vanaf €78,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Force 1 Type Herenschoen
Nike Air Force 1 Type Herenschoen

Nike Air Force 1 Type 'N354' - Black & White

AT7859-101 · Prijs vanaf €161,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Force 1 Type Herenschoen

Nike Air Force 1 Type 'N354' - Triple Black

AT7859001 · Prijs vanaf €194,-

Naar alle aanbieders

Previous ArticleNext Article