De Script Swoosh wordt weer toegevoegd op de Air Force 1

De Nike Air Force 1 is al eerder onderdeel geweest van het Nike Script Swoosh Pack die in augustus is uitgekomen. Voor Nike’s nieuwste line up van het Script Swoosh Pack, wordt het iconische silhouette nog een keer toegevoegd.

De beroemde Swoosh werd ontworpen in 1971 door design student Carolyn Davidson. Het logo is door de jaren heen een paar keer veranderd. Het begon bij een zeer eenvoudige dunne Swoosh met de oude Nike tekst erin. Zeven jaar later werd die veranderd naar het logo dat we nu kennen met de Futura text bovenop de Swoosh. Het Script Swoosh Pack doet ere aan de evolutie van het iconische logo dat iedereen kent. Tot het nieuwste pack behoren ook de Air Max 1 en 270 React. Alle drie de sneakers zijn gekleed in de kleuren wit, grijs, zwart, blauw en rood.

Het bovenwerk is gemaakt van wit leer en nylon met een grijze panter print eyelets overlay. Op de zijkant van de sneaker zijn vier Swooshes te vinden waarvan twee gekleurd in zwart en rood, een alleen een witte outline en de laatste is doorzichtig. Op deze Swooshes zit de nieuwe en oude Nike tekst. Onder het bovenwerk zit een grijze midsole en een rode outsole.

De releasedatum van de Nike Air Force 1 ‘Script Swoosh’ is nog niet bekend, maar wordt binnenkort verwacht bij Nike. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


Air Force 1 Low 'Script Swoosh'

CT1620-100 · Prijs vanaf €289,-

Naar alle aanbieders
Script Swoosh Pack
Script Swoosh Pack
Script Swoosh Pack
Images by Nike

Previous ArticleNext Article