Karhu komt met drie nieuwe colorways op het Fusion 2.0 model

Het Finse merk Karhu brengt aanstaande vrijdag, 18 oktober 2019, drie nieuwe colorways uit op het bekende Fusion 2.0 model. Een grijze, een groene en een navy colorway.

Karhu is een Fins sportmerk dat werd opgericht in 1916 door het Finse bedrijf Ab Sport Artiklar. Momenteel is Karhu Holding B.V. eigenaar van het merk dat het in 2008 overkocht. Ze verkopen voornamelijk hardloopschoenen, sportkleding en skiproducten. In 1996 bracht Karhu voor het eerst het Fusion model uit. De zool en en de upper zijn herzien om de sneaker aantrekkelijker te maken. Wel zijn details als de kenmerkende tong en de rubberen collar print bewaard gebleven.

Karhu Fusion 2.0 ‘Green’, ‘Grey’ & ‘Navy’ | Details

In totaal komen er drie nieuwe colorways uit van het Fusion 2.0 model. Wel beschikt elke colorway over dezelfde details en materialen. Zo is het bovenwerk gemaakt uit een mix van suède en waterbestendig leer. Deze materiaalkeuze in combinatie met de wandelveters geeft het Fusion model een trailrunning look and feel met een casual randje. Op de sneaker zelf is weinig branding te vinden, alleen op de tong en op de midsole op de achterkant. Ook heeft de sneaker een heel pull tab.

Bekijk hieronder foto’s van de sneaker en op 18 oktober 2019 zal de sneaker uitkomen bij verschillende retailers als SneakerBAAS. Bekijk onze Releasekalender voor een volledig Storelist Overview. Aan de sneaker komt een prijskaartje te hangen van €140,-


Karhu Fusion 2.0
Images by Sneakerjagers

Karhu Fusion 2.0 'Patriot Blue'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Karhu Fusion 2.0
Images by Sneakerjagers

Karhu Fusion 2.0 'Forest Green'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Karhu Fusion 2.0
Images by 43Einhalb

Karhu Fusion 2.0 'Smoked Pearl'

F804063 · Prijs vanaf €87,-

Naar alle aanbieders

Previous ArticleNext Article