Weerbestendige make over door GORE-TEX voor een hybride ASICS model

Het hybride ASICS GEL-Kayano 5 360 model heeft een GORE-TEX make over gekregen. Een sneaker in een nieuw jasje om zo bestendig te zijn tegen elk soort weer.

Het ASICS GEL-Kayano 5 360 model is heeft de upper van de GEL-Kayano 5 OG en de midsole van de GEL-Quantom 360. Een klassiek model dat samen word gevoegd met een moderne zool. De GORE-TEX make-over zal in twee colorways komen. Een ‘Cool Mist’ colorway met verschillende blauw- en grijstinten. Ook een ‘Oatmeal’ colorway met verschillende bruin- en grijstinten zal verschijnen. Op de zijkanten van de twee colorways zijn de kenmerkende ASICS strepen te zien. De tong en de hiel bevatten daarnaast beide de ASICS branding zoals we gewend zijn.

Normaal zou onder de verschillende overlays een laag van ademend mesh materiaal zitten. Vanwege de GORE-TEX make over is dat vervangen voor een harder synthetisch materiaal dat zorgt voor warme en droge voeten. Ook op de zijkant van de schoen is duidelijk te merken dat er GORE-TEX materiaal is gebruikt in deze sneaker. Een grote branding beslaat bijna de hele zijkant van de upper. Ook de insole en de binnenkant van de tong bevatten beide GORE-TEX details.

Een weerbestendige comfortabele schoen die je niet alleen in de winter hoeft te dragen. Door de twee colorways en de sportieve uitstraling is dit model ook perfect voor de zomer. De ASICS GEL-Kayano 5 360 GORE-TEX zal op 26 oktober 2019 wereldwijd releasen. Voor deze wereldwijde release zal de sneaker pre-releasen bij verschillende retailers waaronder Sneakersnstuff. Houd ook de sneaker release kalender in de gaten voor meer nieuws over nieuwe releases.


Asics GEL-Kayano 5 360 Gore-Tex 'Cool Mist'

1021A199-100 · Prijs vanaf €196,-

Naar alle aanbieders

Asics GEL-Kayano 5 360 Gore-Tex 'Oatmeal'

1021A199-250 · Prijs vanaf €339,-

Naar alle aanbieders
ASICS GEL-Kayano 5 360 GORE-TEX
ASICS GEL-Kayano 5 360 GORE-TEX
ASICS GEL-Kayano 5 360 GORE-TEX
ASICS GEL-Kayano 5 360 GORE-TEX
Images by ASICS

Previous ArticleNext Article