De Pendleton x Nike By You 2019 opties zijn er weer!

De geliefde Pendleton opties zijn er weer! Pendleton Woollen Mills is een Amerikaans textiel productiebedrijf en staat bekend om hun wollen kleding. Dit betekent dus dat we weer opties kunnen maken met wol!

De laatste Nike By You samenwerking was met International Girl Crew. IGC is een wereldwijde gemeenschap van vrouwen uit verschillende landen. De groep laat zich allemaal door elkaar inspireren en de boodschap dus onderdeel was in de samenwerking met Nike By You.

Met de samenwerking kan je in totaal vier silhouetten gaan customizen. De vier modellen zijn de Air Max 90, Air Force 1, Air Max 270 React en React Element 55. Net zoals elk jaar zullen we de upper weer gaan kunnen bekleden met wol.

De vier modellen zijn dan ook vanaf nu verkrijgbaar! Wacht niet te lang want andere geliefde Nike By You collectie zoals de Levi’s sneakers waren binnen no-time uitverkocht!


Nike Air Max 90 Pendleton By You Custom

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Nike Air Force 1 Low Pendleton By You Custom

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Nike Air Force 1 Low Pendleton By You Custom

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Nike React Element 55 Pendleton By You Custom

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Nike React Element 55 Pendleton By You Custom

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Previous ArticleNext Article