De Travis Scott x Air Jordan 6 krijgt een gele colorway

Vorige week hadden we de lang verwachte release van de Travis Scott x Air Jordan 6 ‘Medium Olive’. Zoals gewoonlijk was deze Travis Scott sneaker weer moeilijk om te pakken en was dus zo uitverkocht. Niet getreurd, want je hebt nog een kans op de Travis Scott x Air Jordan 6 maar dan in een gele colorway, genaamd Travis Scott x Air Jordan 6 ‘Yellow’.

2 maanden geleden werd deze nieuwe colorway al gespot toen Travis Scott ze aan had in een restaurant. Er werd toen verwacht dat dit een Friends and Family only zou worden, maar word nu verwacht als een general release.

Travis Scott x Air Jordan 6 ‘Yellow’ | Details

De Air Jordan 6 ‘Yellow Cactus Jack’ is exact hetzelfde als de ‘Olive’ colorway, maar dan in het geel. Het bovenwerk heeft weer de twee opvallende zakjes aan de buitenkant van de enkel. De Cactus Jack branding is te vinden op de hiel, in de twee zakjes en tong. De upper zit op een zwart en witte midsole met glow in de dark outsole.

Volgens Stashed SNKRS op Twitter zal de gele colorway uitkomen in de lente van 2020. Er zullen maar 50.000 paar uit komen en is dus veel minder dan de ‘Olive’ colorway. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


Travis Scott x Air Jordan 6 'Yellow'
Image by Stashed SNKRS
Travis Scott x Air Jordan 6 'Yellow'
Travis Scott x Air Jordan 6 'Yellow'
Travis Scott x Air Jordan 6 'Yellow'
Images by thejordanvault23

Previous ArticleNext Article