Skip to content
Upcoming

adidas geeft zijn Ultra Boost model een gouden metallic make-over

13 oktober 2019 10:00
adidas geeft zijn Ultra Boost model een gouden metallic make-over

De laatste tijd duiken er veel samenwerkingen op met adidas. Deze samenwerkingen worden vaak verwerkt op het Ultra Boost model verwerkt, omdat dit één van de meest populaire modellen is van dit moment. Nu staat er een nieuwe colorway klaar in een geheel nieuw zwart en goud kleurenschema. Deze colorway gaat de adidas Ultra Boost ‘Metallic Gold’ heten.

Toen adidas in 2015 het Ultra Boost model onthulde, beweerde zij dat het de beste hardloopschoen ooit was. Zelfs met de enorme historie van adidas om sportschoenen van wereldklasse te produceren, was dit een verheven statement. Het merk wist dat de sneaker die ze hadden gemaakt de normen van hardloopschoenen volledig overtrof. Wat ze niet wisten, was dat de impact ervan veel verder zou reiken in de modewereld en de sneakercultuur zou transformeren.

Het Ultra Boost model was het resultaat van letterlijk out-of-the -box denken. Ook was dit het resultaat van vele jaren onderzoek, talloze testrondes op het circuit en in het labratorium. “Het ontwerpproces was als het trainen van een atleet van wereldklasse.” zei Matthias Amm (adidas Running’s product director). Ook zei hij “Talent is niets zonder hard werken, oefenen, falen en leren.” adidas zag een geweldig potentieel in de Boost compound, maar ze moesten leren hoe ze het moesten gebruiken om de potentie te maximaliseren.

adidas Ultra Boost ‘Metallic Gold’ | EG8102

Het bovenwerk is natuurlijk gemaakt van het kenmerkende Primeknit materiaal in een gitzwarte kleur. Om toch wat leven in de sneaker te blazen beschikt de sneaker over metallic gouden accenten op de heeltab en op de midfoot cages. Bovendien verbetert deze specifieke weergave ook zijn silhouet met beschermende mudguards. Deze mudguards rusten in de vorm van kronkelige overlays die van de toe box tot aan de hiel te zien zijn. Op de tong en achterop de sneaker kan je natuurlijk kenmerkende adidas branding vinden in een gouden kleur.

Hieronder kan je officiële afbeeldingen bekijken van de adidas Ultra Boost ‘Metallic Gold’. Ook kun je al uitkijken naar deze release. De sneaker word deze komende weken verwacht via adidas.nl.


adidas Ultraboost 'Black/Gold'

EG8102 · Prijs vanaf €111,-

Naar alle aanbieders
adidas Ultra Boost
adidas Ultra Boost
adidas Ultra Boost
Images by adidas