Er zijn twee nieuwe colorways van de New Balance 997 Sport verkrijgbaar!

Sinds een tijdje zijn de New Balance 997 Sport helemaal in en New Balance heeft het zeker door. Iedere week wordt er wel weer een nieuwe colorway bekend gemaakt. Dit keer is er niet maar één nieuwe colorway uitgebracht, maar twee!

Gelukkig kun je bij ons ongelooflijk veel colorways van dit meesterwerk vinden. Dus als jij deze twee colorways al hard vindt, dan weet je niet wat je te wachten staat als je op onze website gaat checken en welke top colorways je dan allemaal tegenkomt.

New Balance 997 Sport | Details

Dit keer heeft het bedrijf gekozen voor twee subtiele colorways en dat is helemaal niet erg. Op deze manier valt het des te meer op hoe clean ze zijn. De eerste colorway heeft een zwarte upper en de tweede een witte. Allebei de sneaker hebben een witte midsole en heeft een stukje gum op de outsole. Om het af te maken hebben ze de sock liner een beige kleur gegeven. Met deze combinatie zijn het dan ook twee strakke colorways.

Op dit moment kan jij deze twee colorways bemachtigen bij een partner van ons. Voor €130,- kunnen deze pareltjes al van jou zijn. Check nu snel of jou maat er nog steeds bij zit en voeg ze zo snel mogelijk toen aan je collectie.


New Balance MS997 RB

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

New Balance MS997 RI

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Images by: New Balance & Survival Miami

Previous ArticleNext Article