Radioactieve ☣️ make-over voor de adidas ZX Torsion door Packer Shoes

Een nieuwe adidas Consortium samenwerking is opgedoken om een radioactieve makeover aan het ZX Torsion model te geven. In samenwerking met schoenenwinkel Packer brengen ze de Packer x adidas Consortium ZX Torsion ‘Mega Violet’.

Packer Shoes, is een sneaker winkel dat nog steeds een familiebedrijf is. Packer heeft al eerder samenwerkingen gedaan met onder andere adidas en Reebok. Een donker en tegelijkertijd radioactief thema is te zien in deze Packer x adidas Consortium ZX Torsion ‘Mega Violet’. Een bijna helemaal donkere schoen met daarop accenten in een ‘Mega Violet’ kleur.

Op de foto’s is te zien dat de schoenen in een plastic zak zitten met daarop ‘BIOHAZARD’. Dit zet de toon voor het thema dat terugkomt in de schoen. De ‘Mega Violet’ kleur op de adidas strepen heeft een fluoriserende tint dat een radioactieve uitstraling geeft. Ook de setting van de foto’s en de lichtblauwe accenten op schoen dragen bij aan deze uitstraling. Op het zwarte mesh zitten donker grijze suède overlays. Op de toebox is deze overlay distressed, wat bijdraagt aan de unieke look van de schoen. De upper word afgemaakt door de zwarte nubuck veters en de Packer branding op de tong. Ook de zool is helemaal zwart op de lichtblauwe accenten op de zijkant en de punt van de midsole na.

Op 12 oktober 2019 zal deze sneaker uitkomen online en in de winkel bij Packer. Check de foto’s hieronder voor de details van de samenwerking. Houd ook de sneaker release kalender in de gaten voor meer informatie over nieuwe releases.


adidas Consortium ZX Torsion 'Mega Violet'
adidas Consortium ZX Torsion 'Mega Violet'
adidas Consortium ZX Torsion 'Mega Violet'
adidas Consortium ZX Torsion 'Mega Violet'
adidas Consortium ZX Torsion 'Mega Violet'
Images by Packer

Previous ArticleNext Article