Nike Air Max 1 Golf ‘Enemies of the Course’

Golf is een erg uitdagende sport, zelfs met de ideale omstandigheden. Met de Nike Air Max 1 Golf ben je helemaal voorbereid om alle omstandigheden aan te kunnen en zelfs de sneaker als lifestyle product te dragen.

In 2016 gaf Nike al een ode aan de underdog helden van de golf course. Dit zijn de tuiniers en greenkeepers die elke dag de baan mooi en heel houden voor de spelers. Op deze sneaker werd toen de kunst gebruikt van Michelle Morin. Op deze nieuwe colorway van de AM1 Golf gaan we deze mooie kunst weer terug zien.

Het bovenwerk is gemaakt van mesh in een groene kleur met hierop een zwart lederen mudguard. De tong van de sneaker is gemaakt van beige leer en staat het logo van Nike Golf erop. De kunst van Michelle Morin is te vinden op de sock liner, insole en het voetenbed.

De Nike Air Max 1 Golf ‘Enemies of the Course’ is nu al verkrijgbaar bij Nike.com, dus wacht niet te lang voordat hij is uitverkocht. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €140,-. Check hieronder de afbeeldingen van de sneaker en houd onze releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste sneaker nieuws!


Nike Air Max 1 Golf NRG 'Enemies of the Course'

CJ9903-308 · Prijs vanaf €142,-

Naar alle aanbieders
Air Max 1 Golf
Air Max 1 Golf
Air Max 1 Golf
Image by Nike

Previous ArticleNext Article