Footpatrol en adidas creëren samen een colorway geïnspireerd op een carnaval uit Londen

Onze partner Footpatrol en de Duitse gigant adidas zijn de samenwerking aangegaan om een uniek paartje op de markt te brengen. Ze hebben dan ook gekozen voor het strakke adidas Consortium ZX Torsion model. Daarnaast zit er dan ook een leuk idee achter de kleurencombinatie van de sneaker.

De inspiratie die de twee hebben gevonden komt voort uit het Notting Hill Carnival in Londen. Dit evenement is één van de grootste carnavals en straatfestivals van Europa. Overal waar je ook maar kunt kunt kijken is het feest en is het een gekkenhuis. De optocht is dan ook altijd het hoogtepunt van het evenement. Deze colorway kan dan ook alleen maar uit de meest unieke details bestaan.


Afbeeldingsresultaat voor the London key city moment of Notting Hill Carnival
Image by: Independent

Footpatrol X adidas Consortium ZX Torsion | EF7681

De kleurencombinatie die de twee hebben gebruikt is subtiel, maar ontzettend strak. De verschillende mesh en suède materialen die ze hebben gebruikt passen perfect bij elkaar en laten de sneaker van het doek af spatten. Het bovenwerk bestaat dan ook uit verschillende overlays die beschikken over verschillende grijze tinten. De neon gele veters en de Three Stripes passen ook perfect boven de kleuren. Op de tong is het logo van Footpatrol te vinden en de matchende postcode van het bedrijf en het evenement.

Mocht jij deze sneaker meteen in jou bezit willen hebben dan kun je hem nu al kopen bij Footpatrol. Bij andere retailers wordt hij 11 oktober 2019 gereleased voor €150,-. Check in onze releasekalender in welke andere shops deze colorway kan bemachtigen.


Footpatrol X adidas ZX Torsion

EF7681 · Prijs vanaf €78,-

Naar alle aanbieders
Footpatrol adidas ZX Torsion Release Date
Footpatrol adidas ZX Torsion Release Date
Footpatrol adidas ZX Torsion Release Date
Footpatrol adidas ZX Torsion Release Date
Footpatrol adidas ZX Torsion Release Date
Images by: Footpatrol

Previous ArticleNext Article