The Basement x Nike Air Max 90 ‘Manchester’ Release Reminder

Vorige week kwam al de eerste van drie colorways uit van The Basement en Nike samenwerking. Nu komt deze zaterdag 12 oktober 2019 de tweede colorway uit van The BSMNT x Nike Air Max 90.

Het jongeren collectief ‘The Basement’ heeft al eens eerder een samenwerking gehad met Nike. In eind juli 2017 kwam de Nike Dunk Low The Basement uit. Dit prachtige paartje was toen zo weg en gaat nu op StockX weg voor rond de €400,-.


Nike Dunk Low The Basement

The Basement x Nike Air Max 90 ‘Manchester’ wijkt erg af van de andere twee colorways. Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van twee verchillende zwart Cordura stof waardoor de sneaker waterbestendig is. In plaats van een normale Swoosh is er gebruik gemaakt van een gele jewel Swoosh en geeft de sneaker zo een mooie touch. Andere gele detailes zijn de zijn op de veters, tong en hiel waar allemaal pull-tabs zitten. De sneaker word afgerond door een all black mid- en outsole.

The Basement x Nike Air Max 90 ‘Manchester’ released op zaterdag 12 oktober om 09:00 ’s ochtends via Nike.com en 5pointz.co.uk. Check hieronder de afbeeldingen en don’t sleep on these!


The Basement x Nike Air Max 90 “Manchester”

CU5967-001 · Prijs vanaf €199,-

Naar alle aanbieders
Basement x Nike Air Max 90
Basement x Nike Air Max 90
Basement x Nike Air Max 90
Images by The Basement

Previous ArticleNext Article