The Basement x Nike Air Max 90 ‘Manchester’ Release Reminder 109

Vorige week kwam al de eerste van drie colorways uit van The Basement en Nike samenwerking. Nu komt deze zaterdag 12 oktober 2019 de tweede colorway uit van The BSMNT x Nike Air Max 90.

Het jongeren collectief ‘The Basement’ heeft al eens eerder een samenwerking gehad met Nike. In eind juli 2017 kwam de Nike Dunk Low The Basement uit. Dit prachtige paartje was toen zo weg en gaat nu op StockX weg voor rond de €400,-.


Nike Dunk Low The Basement

The Basement x Nike Air Max 90 ‘Manchester’ wijkt erg af van de andere twee colorways. Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van twee verchillende zwart Cordura stof waardoor de sneaker waterbestendig is. In plaats van een normale Swoosh is er gebruik gemaakt van een gele jewel Swoosh en geeft de sneaker zo een mooie touch. Andere gele detailes zijn de zijn op de veters, tong en hiel waar allemaal pull-tabs zitten. De sneaker word afgerond door een all black mid- en outsole.

The Basement x Nike Air Max 90 ‘Manchester’ released op zaterdag 12 oktober om 09:00 ’s ochtends via Nike.com en 5pointz.co.uk. Check hieronder de afbeeldingen en don’t sleep on these!


The Basement x Nike Air Max 90 “Manchester”

Prijs vanaf €157,-

Naar alle aanbieders
Basement x Nike Air Max 90
Basement x Nike Air Max 90
Basement x Nike Air Max 90
Images by The Basement

Previous ArticleNext Article

Een nieuwe release met Nike Air Jordan is aangekondigd door Patta 4

Het Amsterdamse Patta heeft onlangs een nieuwe Air Jordan release aangekondigd. Eerder dit jaar kwam er een Air Jordan 7 uit een samenwerking van Patta.

De Patta x Nike Air Jordan 7 kwam al eerder dit jaar uit. De colorway was een mix van crème wit en bruin. Over de gehele schoen waren accenten van zwart en rood te zien. Daarnaast was het Patta logo duidelijk te zien op de midsole. Het welbekende Jordan logo was te vinden op de zijkant van de enkel. Ook was er Jordan branding op de hiel te zien en op de tong. Op de heel tab daarentegen stond de tekst ‘TEAM PATTA’.

Nike en Patta werken al veel langer samen en Patta heeft dus nu weer een nieuwe samenwerking aangekondigd. Op Twitter werd alleen aangekondigd dat er een ‘Patta Exclusive’ aan zal komen deze vrijdag. Verdere informatie zal nog volgen. Geruchten gaan rond dat dit een ongereleasde colorway van de vorige Air Jordan 7 zal zijn. Hierover is nog niks bevestigd. Houd tot die tijd onze blogs en de release kalender goed in de gaten voor meer nieuws over aankomende releases.

Patta x Nike Air Jordan

Nike SB geeft je Halloween gevoelens met deze Dunk Low ‘Night of Mischief’ 10

Nike SB is altijd al goed geweest in het uitbrengen van speciale, creatieve seizoensgebonden releases en dan mag Halloween natuurlijk niet ontbreken. De Swoosh heeft Halloween vibes toegevoegd op de Nike SB Dunk Low ‘Night of Mischief’.

Nike heeft de plank niet mis geslagen met deze halloween themed sneaker. Het bovenwerk is gemaakt van zwart suède en heeft talloze details van oranje, paars en slijm groene hits. Om te beginnen zit er op de lederen oranje toebox een geperforeerd gezicht van een jack-o’-lantern. Op de midfoot van de sneaker zit een geborduurd paars spinnenweb met een oranje Swoosh erover heen. De sneaker heeft nog een paar mooie details zoals een spin aan de Swoosh, de woorden ‘Trick’ en ‘Treat’ op de hiel en een spook aan de binnenkant van de tong. De insole heeft een pompoenen design en valt erg op. De sneaker word afgemaakt door een zwarte midsole en slijm groene outsole!

Helaas komt deze Nike SB Dunk Low ‘Night of Mischief’ alleen uit in skate stores in Noord Amerika op 19 oktober 2019. We hopen er dus op dat deze Halloween Nike SB Dunk Low ook in Europa uit komt. Check de afbeeldingen hieronder en houd onze Releasekalender in de gaten!


Nike SB Dunk Low Halloween
Nike SB Dunk Low Halloween
Nike SB Dunk Low Halloween
Images by Nike

Top 10 van het comfortabele adidas UltraBoost model! 16

De gigant adidas heeft al verschillende populaire colorways van de adidas UltraBoost uitgebracht. Het model heeft dan ook al verschillende succesvolle samenwerkingen gehad en dit zullen er nog veel meer worden in de toekomst. Binnen de kortste keren was het een echte comfortabele must have. We konden het ook niet meer laten om weer een strakke top 10 te maken van dit silhouet.

Als jij benieuwd bent naar de tien colorways die wij hebben uitgekozen raad ik je aan om even naar beneden te scrollen. Check welk paartje ideaal is voor jou sneaker collectie en zorg dat hij de jouwe wordt. Ga voor verdere informatie van de sneakers naar onze Releasekalender. Ook zijn er allemaal andere colorways te vinden in onze Releasekalender als jouw paartje niet in deze top 10 staat.


1. adidas UltraBoost m | G54001

adidas UltraBoost

adidas UltraBOOST m Core Black/ Core Black/ Glow Green

Prijs vanaf €120,-

Naar alle aanbieders

2. adidas UltraBoost m | G54002

adidas UltraBoost

adidas UltraBOOST M Tech Ink/ Glow Blue/ Scarlet

Prijs vanaf €160,-

Naar alle aanbieders

3. adidas UltraBoost Schuh | F36126

adidas UltraBOOST Schuh

Prijs vanaf €105,-

Naar alle aanbieders

4. Game Of Thrones X adidas UltraBoost ‘House Targaryen’ | EE3711

Game Of Thrones x adidas Ultra Boost 'House Targaryen'

Prijs vanaf €125,-

Naar alle aanbieders

5. adidas UltraBoost W | F36122

adidas UltraBoost

adidas UltraBOOST W

Prijs vanaf €117,-

Naar alle aanbieders

6. adidas UltraBoost W Orchid Tint S18 | G54006

adidas UltraBoost

adidas UltraBOOST w Orchid Tint S18/ Orchid Tint S18/ Core Black

Prijs vanaf €130,-

Naar alle aanbieders

7. Undefeated X Adidas UltraBoost 1.0 | EF1968

Undefeated x adidas Ultra Boost 1.0

Prijs vanaf €180,-

Naar alle aanbieders

8. Game Of Thrones X adidas UltraBoost ‘House Lannister’ | EE3710

Game Of Thrones x adidas Ultra Boost 'House Lannister'

Prijs vanaf €120,-

Naar alle aanbieders

9. adidas UltraBoost | DB3198

adidas UltraBoost

adidas UltraBOOST

Prijs vanaf €103,-

Naar alle aanbieders

10. adidas UltraBoost | G28999

adidas UltraBoost
Images by adidas

adidas Ultraboost

Prijs vanaf €120,-

Naar alle aanbieders