Sneakerjagers ‘On Air’ podcast aflevering 4 staat nu voor je klaar! 100

Vandaag, woensdag 9 oktober 2019, gaat de podcast Sneakerjagers ‘On Air’ verder met twee geweldige gasten. ‘SneakerQueen’ a.k.a. Godmother of sneakers Chanica Kist en stand-up comedian, cabaretier en tekstschrijver René van Meurs zijn nu te beluisteren of te zien vanuit onze studio in Amsterdam. 

Chanica Kist

Al op jonge leeftijd werd Chanica besmet met het Nike Air Max virus toen zij een klasgenootje zag met exclusieve Air max schoenen uit Japan. Vanaf die dag stak zij al haar verdiende geld in het opbouwen van een eigen jaloersmakende verzameling. Vanuit haar in 2017 geopende consigmentstore ‘Chaptr One’ in Amsterdam koopt en verkoopt ze nu exclusieve en hype sneakers aan een breder publiek en andere verzamelaars.

Chanica is ook één van de weinige verzamelaars die het voorrecht had om Tinker Hatfield (dé ontwerper van Air Max) te ontmoeten en mee te denken over nieuwe ontwerpen. Hoe cool is dat! Als er iemand alles weet van Air Max is het dus Chanica die terecht de titel ‘sneakerqueen’ van Nederland draagt. 

We zijn natuurlijk benieuwd wie haar bronnen zijn, welke fora en chatgroepen zij volgt en welke paartjes nog op haar verlanglijst staan. Ook willen we weten hoe groot haar verzameling nu daadwerkelijk is en welke paartjes zij het meest koestert. Valerio en Non zitten vol met vragen en stellen die allemaal in de vierde aflevering van Sneakerjagers ‘On Air’.

René van Meurs

Stand-up comedian, cabaretier en tekstschrijver René van Meurs brak in 2012 door als winnaar van de jury en publieksprijs van Cameretten 2012. Hij tourde twee jaar lang met improvisatiecollectief ‘op sterk water’ door Nederland. Als hij in juni 2007 auditie doet bij Comedytrain, wordt hij daar direct aangenomen. 

In 2013 gaat René de theaters in met zijn eerste avondvullende programma ‘voor de storm’ In 2015 volgt zijn tweede solovoorstelling ‘even goede vrienden’ Met zijn derde avondvullende voorstelling ‘ik beloof niets’ werd hij genomineerd voor de Neerlands Hoop 2018; een prijs voor de cabaretier met het grootste toekomstperspectief. Op dit moment toert René met zijn nieuwe programma ‘René van Meurs hunkert’ langs de Nederlandse theaters.   

Naast zijn avonturen in het theater, was hij op televisie onder andere te zien in Padoen Patsss, de one-liner show, Is er een dokter in de zaal? en werd hij teamcaptain bij Rare jongens. Daarnaast was hij jaren één van de vaste schrijvers van het satirische televisie programma ‘dit was het nieuws’ 

Valerio en Non zijn benieuwd welke stijl hij heeft op het podium. Hoe hij zijn kledingstijl bepaald en welke sneakers daarin de voorkeur hebben.

Previous ArticleNext Article

Een nieuwe release met Nike Air Jordan is aangekondigd door Patta 2

Het Amsterdamse Patta heeft onlangs een nieuwe Air Jordan release aangekondigd. Eerder dit jaar kwam er een Air Jordan 7 uit een samenwerking van Patta.

De Patta x Nike Air Jordan 7 kwam al eerder dit jaar uit. De colorway was een mix van crème wit en bruin. Over de gehele schoen waren accenten van zwart en rood te zien. Daarnaast was het Patta logo duidelijk te zien op de midsole. Het welbekende Jordan logo was te vinden op de zijkant van de enkel. Ook was er Jordan branding op de hiel te zien en op de tong. Op de heel tab daarentegen stond de tekst ‘TEAM PATTA’.

Nike en Patta werken al veel langer samen en Patta heeft dus nu weer een nieuwe samenwerking aangekondigd. Op Twitter werd alleen aangekondigd dat er een ‘Patta Exclusive’ aan zal komen deze vrijdag. Verdere informatie zal nog volgen. Geruchten gaan rond dat dit een ongereleasde colorway van de vorige Air Jordan 7 zal zijn. Hierover is nog niks bevestigd. Houd tot die tijd onze blogs en de release kalender goed in de gaten voor meer nieuws over aankomende releases.

Patta x Nike Air Jordan

Nike SB geeft je Halloween gevoelens met deze Dunk Low ‘Night of Mischief’ 10

Nike SB is altijd al goed geweest in het uitbrengen van speciale, creatieve seizoensgebonden releases en dan mag Halloween natuurlijk niet ontbreken. De Swoosh heeft Halloween vibes toegevoegd op de Nike SB Dunk Low ‘Night of Mischief’.

Nike heeft de plank niet mis geslagen met deze halloween themed sneaker. Het bovenwerk is gemaakt van zwart suède en heeft talloze details van oranje, paars en slijm groene hits. Om te beginnen zit er op de lederen oranje toebox een geperforeerd gezicht van een jack-o’-lantern. Op de midfoot van de sneaker zit een geborduurd paars spinnenweb met een oranje Swoosh erover heen. De sneaker heeft nog een paar mooie details zoals een spin aan de Swoosh, de woorden ‘Trick’ en ‘Treat’ op de hiel en een spook aan de binnenkant van de tong. De insole heeft een pompoenen design en valt erg op. De sneaker word afgemaakt door een zwarte midsole en slijm groene outsole!

Helaas komt deze Nike SB Dunk Low ‘Night of Mischief’ alleen uit in skate stores in Noord Amerika op 19 oktober 2019. We hopen er dus op dat deze Halloween Nike SB Dunk Low ook in Europa uit komt. Check de afbeeldingen hieronder en houd onze Releasekalender in de gaten!


Nike SB Dunk Low Halloween
Nike SB Dunk Low Halloween
Nike SB Dunk Low Halloween
Images by Nike

Top 10 van het comfortabele adidas UltraBoost model! 16

De gigant adidas heeft al verschillende populaire colorways van de adidas UltraBoost uitgebracht. Het model heeft dan ook al verschillende succesvolle samenwerkingen gehad en dit zullen er nog veel meer worden in de toekomst. Binnen de kortste keren was het een echte comfortabele must have. We konden het ook niet meer laten om weer een strakke top 10 te maken van dit silhouet.

Als jij benieuwd bent naar de tien colorways die wij hebben uitgekozen raad ik je aan om even naar beneden te scrollen. Check welk paartje ideaal is voor jou sneaker collectie en zorg dat hij de jouwe wordt. Ga voor verdere informatie van de sneakers naar onze Releasekalender. Ook zijn er allemaal andere colorways te vinden in onze Releasekalender als jouw paartje niet in deze top 10 staat.


1. adidas UltraBoost m | G54001

adidas UltraBoost

adidas UltraBOOST m Core Black/ Core Black/ Glow Green

Prijs vanaf €120,-

Naar alle aanbieders

2. adidas UltraBoost m | G54002

adidas UltraBoost

adidas UltraBOOST M Tech Ink/ Glow Blue/ Scarlet

Prijs vanaf €160,-

Naar alle aanbieders

3. adidas UltraBoost Schuh | F36126

adidas UltraBOOST Schuh

Prijs vanaf €105,-

Naar alle aanbieders

4. Game Of Thrones X adidas UltraBoost ‘House Targaryen’ | EE3711

Game Of Thrones x adidas Ultra Boost 'House Targaryen'

Prijs vanaf €125,-

Naar alle aanbieders

5. adidas UltraBoost W | F36122

adidas UltraBoost

adidas UltraBOOST W

Prijs vanaf €117,-

Naar alle aanbieders

6. adidas UltraBoost W Orchid Tint S18 | G54006

adidas UltraBoost

adidas UltraBOOST w Orchid Tint S18/ Orchid Tint S18/ Core Black

Prijs vanaf €130,-

Naar alle aanbieders

7. Undefeated X Adidas UltraBoost 1.0 | EF1968

Undefeated x adidas Ultra Boost 1.0

Prijs vanaf €180,-

Naar alle aanbieders

8. Game Of Thrones X adidas UltraBoost ‘House Lannister’ | EE3710

Game Of Thrones x adidas Ultra Boost 'House Lannister'

Prijs vanaf €120,-

Naar alle aanbieders

9. adidas UltraBoost | DB3198

adidas UltraBoost

adidas UltraBOOST

Prijs vanaf €103,-

Naar alle aanbieders

10. adidas UltraBoost | G28999

adidas UltraBoost
Images by adidas

adidas Ultraboost

Prijs vanaf €120,-

Naar alle aanbieders