Sneakerjagers ‘On Air’ podcast aflevering 4 staat nu voor je klaar! 360

Vandaag, woensdag 9 oktober 2019, gaat de podcast Sneakerjagers ‘On Air’ verder met twee geweldige gasten. ‘SneakerQueen’ a.k.a. Godmother of sneakers Chanica Kist en stand-up comedian, cabaretier en tekstschrijver René van Meurs zijn nu te beluisteren of te zien vanuit onze studio in Amsterdam. 

Chanica Kist

Al op jonge leeftijd werd Chanica besmet met het Nike Air Max virus toen zij een klasgenootje zag met exclusieve Air max schoenen uit Japan. Vanaf die dag stak zij al haar verdiende geld in het opbouwen van een eigen jaloersmakende verzameling. Vanuit haar in 2017 geopende consigmentstore ‘Chaptr One’ in Amsterdam koopt en verkoopt ze nu exclusieve en hype sneakers aan een breder publiek en andere verzamelaars.

Chanica is ook één van de weinige verzamelaars die het voorrecht had om Tinker Hatfield (dé ontwerper van Air Max) te ontmoeten en mee te denken over nieuwe ontwerpen. Hoe cool is dat! Als er iemand alles weet van Air Max is het dus Chanica die terecht de titel ‘sneakerqueen’ van Nederland draagt. 

We zijn natuurlijk benieuwd wie haar bronnen zijn, welke fora en chatgroepen zij volgt en welke paartjes nog op haar verlanglijst staan. Ook willen we weten hoe groot haar verzameling nu daadwerkelijk is en welke paartjes zij het meest koestert. Valerio en Non zitten vol met vragen en stellen die allemaal in de vierde aflevering van Sneakerjagers ‘On Air’.

René van Meurs

Stand-up comedian, cabaretier en tekstschrijver René van Meurs brak in 2012 door als winnaar van de jury en publieksprijs van Cameretten 2012. Hij tourde twee jaar lang met improvisatiecollectief ‘op sterk water’ door Nederland. Als hij in juni 2007 auditie doet bij Comedytrain, wordt hij daar direct aangenomen. 

In 2013 gaat René de theaters in met zijn eerste avondvullende programma ‘voor de storm’ In 2015 volgt zijn tweede solovoorstelling ‘even goede vrienden’ Met zijn derde avondvullende voorstelling ‘ik beloof niets’ werd hij genomineerd voor de Neerlands Hoop 2018; een prijs voor de cabaretier met het grootste toekomstperspectief. Op dit moment toert René met zijn nieuwe programma ‘René van Meurs hunkert’ langs de Nederlandse theaters.   

Naast zijn avonturen in het theater, was hij op televisie onder andere te zien in Padoen Patsss, de one-liner show, Is er een dokter in de zaal? en werd hij teamcaptain bij Rare jongens. Daarnaast was hij jaren één van de vaste schrijvers van het satirische televisie programma ‘dit was het nieuws’ 

Valerio en Non zijn benieuwd welke stijl hij heeft op het podium. Hoe hij zijn kledingstijl bepaald en welke sneakers daarin de voorkeur hebben.

Previous ArticleNext Article

Saucony heeft drie zomerse colorways voor ons klaarstaan 4

De tijd gaat ontzettend hard want het is alweer lente! Dat betekent ook dat het tijd is voor een paar nieuwe sneakers. Saucony heeft drie nieuwe ontzettend toffe colorways klaarstaan voor ons! De Saucony Jazz 4000 komt in een nieuw geel, rood en blauw jasje. Met deze sneakers ben je helemaal klaar voor de lente en zomer.

Saucony is een Amerikaans bedrijf voor sneakers en sportkleding en heeft sinds 1998 de naam ‘Saucony’ ontvangen. Het bedrijf heeft al ontzettend veel toffe sneakers en samenwerkingen op hun naam staan.

Saucony Jazz 4000 | S70487-3 | S70487-4 | S70487-2

Dit pack bestaat uit maar liefst drie colorways. Alle drie de colorways beschikken over een wit bovenwerk, alleen de kleur van de details zijn verschillend. Het zijn drie hele toffe kleuren voor de zomer! De eerste colorway beschikt over gele details. Op de heel van de sneaker staat ‘Jazz’ waarin de A als detail geel is. De gele kleur is ook terug te vinden op het branding-logo op de tong, op de heel en op het bovenwerk. De tweede colorway beschikt over rode details en de derde colorway heeft blauwe details gekregen. De details zijn exact hetzelfde bij deze colorways, alleen dus in een andere kleur. Deze sneakers zijn ontzettend tof te combineren met een hele zwarte outfit of juist een witte outfit. Ook is het leuk om de kleur van de sneaker terug te laten komen in je kleding.

Deze drie nieuwe colorways worden nog verwacht in 2020, maar een exacte datum is nog niet bekend. De sneakers zullen verkrijgbaar zijn op Asphaltgold.com voor €105,00,-. Kun je niet wachten totdat deze uit zijn en ben je benieuwd welke sneakers er binnenkort releasen? Neem dan een kijkje in onze releasekalender. Voor het laatste sneakernieuws kun je ons volgen op sociale media. Check hieronder de afbeeldingen van de drie colorways!

Saucony Jazz 4000 'White/Yellow'

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders

Saucony Jazz 4000 'White/Red'

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders

Saucony Shadow 4000 'White/Teal'

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders
Images by Asphaltgold

Air Jordan 1 mid krijgt een cleane ‘Snakeskin’ colorway 6

Air Jordan komt met een nieuwe colorway op de mid, de Air Jordan 1 Mid ‘Snakeskin’. Het slangenprintje was even weg, maar heeft zijn weg terug gevonden. Hij heeft zich zo neergelegd op de allernieuwste Jordan mid, die dan misschien geen kleur heeft maar wel veel textuur. Namelijk op een Air Jordan 1 Mid Triple White, hierdoor is de focus effectief afgeleid naar veelzijdigheid van het model.

Air Jordan 1 Mid ‘Snakeskin’ | BQ6472-110

De Air Jordan 1 bestaat al meer dan dertig jaar en is oorspronkelijk ontworpen voor de legendarische basketballer Michael Jordan. De sneaker werd ontworpen in 1984 en was dus eerst alleen beschikbaar voor de basketballer. Aan het einde van 1984 was de AJ 1 verkrijgbaar voor iedereen. In de tussentijd zijn er een hoop andere uitvoeringen van de bekende sneaker ontworpen en uitgekomen, waaronder de low en de mid. (naast de high). Ook hebben ze veel samenwerkingen mogen meemaken, zoals rapper Travis Scott.

Bij de ‘Snakeskin’ hebben ze gekozen voor een gehele witte colorway. Er is dus niet gebruik gemaakt van de slangen kleuren, maar zie je wel de effecten en textuur terug. De snake behandeling is gezet op de overlays, swoosh, enkels en zelfs de onderliggende panelen. Door het gebruik van enkel wit, is het een zeer uitgesproken en toch ingetogen sneaker geworden.

Release info

Dit toffe paartje de Air Jordan 1 Mid ‘Snakeskin’ heeft helaas genoeg nog geen exacte releasedatum gekregen. Wel verwachten we dat ze vanaf 110,- verkrijgbaar zullen zijn op Nike en bij Nike retailers . Houd onze releasekalender in de gaten, zo ben je altijd up to date over de nieuwste sneakers en nieuwtjes. Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Check dan wat foto’s van het mooie paartje hieronder.

Air Jordan 1 Mid 'Snakeskin'

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders
Images by Nike

Air Jordan Delta brengt technologie en vakmanschap samen 8

Al sinds de introductie van de eerste Air Jordan is Nike direct gaan doorontwikkelen. Al snel volgde de Air Jordan 2 en de Air Jordan 3. Toen Peter Moore de Air Jordan 1 in 1984 op de markt had gezet had hij nooit kunnen verwachten dat Jordan Brand nog 33 andere, signature, modellen uit zouden brengen. We zijn nu op het moment beland dat Jordan de brug tussen high-end en tech-wear steeds korter aan het maken is. Het resultaat is deze Air Jordan Delta collectie.

Met de Jordan Delta brengt Jordan Brand zijn erfgoed van hoogwaardig materiaalvakmanschap en hightech constructiemethoden samen. De schoen is ontworpen voor dagelijks gebruik en wordt benadrukt door een bovenwerk van ademend mesh en aangevuld met weelderige suède overlays. Het interieur is naadloos om slijtage te voorkomen. Hij zorgt voor een soepel gevoel tegen de voet voor comfort gedurende de hele dag. Extra vulling aan de heel en ergonomische tong- en hiellussen geven verder prioriteit aan het functionele ontwerp.

Onder de voeten heeft de Jordan Delta Nike React-schuim over de volledige lengte. Het abstracte visgraatpatroon van de schoen, dat verwijst naar een basketbalsteun voor tractie, biedt ondersteuning en lichtgewicht flexibiliteit.

Minimale branding, in de vorm van handgetekende elementen, laat de vorm en constructie van de Jordan Delta voor zich spreken. Zijn boodschap is de moderne uitdrukking van het merk Jordan an sich.

De Air Jordan delta SP in een ‘Sail/Photo Blue’ colorway zal uitkomen op 4 april 2020 bij geselecteerde Jordan retailers en nike.com. De ‘Vachetta Tan’ colorway komt op 14 mei in volledige gezinsgrootte en de ‘Black’ colorway verschijnt op 6 juni.

Check ondertussen de Sneakerjagers Releasekalender voor het laatste nieuws en updates over de meest actuele sneaker releases. 

Air Jordan Delta
Air Jordan Delta
Air Jordan Delta
Air Jordan Delta
Images by Nike.com