Air Jordan 1 High OG komt in 2020 in een nieuwe colorway voor dames 732

Er is een nieuwe colorway onderweg voor de vrouwelijke fans van de Air Jordan 1 High. De nieuwe colorway, genaamd ‘White Aurora’ zal volgens geruchten onderdeel uitmaken van Jordan Brand’s SS20 collectie.

Je zou misschien wel kunnen zeggen dat Michael Jordan het ontstaan van basketbal was zoals we de sport vandaag de dag kennen. Gedurende Jordan zijn legendarische carrière overwon hij vele hindernissen en hij was niet te stoppen. Ook definieerde Jordan opnieuw het creatieve potentieel van de game. Dit deed hij door de connectie van basketbal en stijl sterker te maken.

Net als Jordan zelf, arriveerde zijn gelijknamige sneaker met veel succes. Een zwart/rode colorway schond het uniforme beleid van de NBA en hij kreeg een boze brief van de competitiefunctionarissen. Ook kreeg Jordan elke keer dat hij de gelijknamige sneaker droeg een boete van $5.000,-. Door zijn bijzondere en brutale look werd de Air Jordan lijn geboren.

Air Jordan 1 High OG ‘White Aurora’ | CD0461-100

Helaas zijn er nog geen officiële foto’s naar buiten gekomen van de colorway die in 2020 zal uitkomen. Wel is er dankzij photoshop rendering een mock-up gemaakt, waardoor we een soort first look met jullie kunnen delen van hoe de sneaker er ongeveer uit komt te zien.

De upper is gemaakt van patent leather in een wit, aurora en zwart kleurschema. Als basis is er gebruik gemaakt van wit leer met overlays van patent leather in een aurora kleur. Vervolgens is de sneaker gecontrasteerd door middel van zwarte veters, tong, Swooshes en een zwarte ankle portion.

Verder is er nog weinig informatie bekend over de sneaker. Volgens geruchten komt de colorway uit in de zomer van 2020. Houd goed onze Releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Bekijk hieronder een foto van de mock-up.


White Aurora
Image by @zsneakerheadz

Previous ArticleNext Article

Er komt een Fragment x Air Jordan 3 aan 2

Met veel mooie releases al in het zicht, heeft Jordan Brand er nog een mooi paartje aan toegevoegd. De geruchten gaan dat er een Fragment x Air Jordan 3 aan zit te komen. Laatst zagen we ook al dat Fragment een samenwerking aan ging met Nike en samen aan het werken waren aan een Sacai LDWaffle. Zou dit een begin kunnen zijn van een nieuwe “The Ten” collectie?

Fragment design is een afdruk van de Japanse kunstenaar en ontwerper Hiroshi Fujiwara. Fragment design heeft voor Fujiwara een weg vrijgemaakt om samen te werken met een van de grootste merken te wereld. De dubbele bliksemschicht heeft samenwerkingen gezien met Converse, Moncler, NEIGHBORHOOD, Levi’s, Stussy en Supreme. Fujiwara staat ook wel bekend als de godfather van de Ura-Harajuku mode.

Fragment x Air Jordan 3

Hiroshi Fujiwara is laatst gespot waarin hij een paartje Air Jordan 3 droeg. Uit deze foto zijn mockups gekomen van hoe de sneaker er uit zou kunnen komen te zien. Wit leer loopt over het bovenste deel van de sneaker heen. De onderste helft is zwart gekleurd. Natuurlijk is de hiel het opvallendste van alles. Op de hiel is groot het Fragment dessign logo geplaatst met daaroverheen de tekst “AIR”. Het model wordt afgemaakt door een witte mid- en outsole.

Het gerucht gaat dat de Fragment x Air Jordan 3 uit komt in de herfst van 2020, alleen is dit nog niet zeker. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Fragment x Air Jordan 3
Fragment x Air Jordan 3

De Converse Run Star Hike OX dropt morgen, vrijdag 10 juli, exclusief bij Converse 5

We kennen allemaal de Converse Run Star Hike Hi, nu komt dit opvallende Converse model is een zomerse low top versie. Het is niet lang wachten meer, want de Converse Run Star Hike Low komt op vrijdag 10 juli exclusief uit op Converse.com!

Converse is opgericht in 1908 en ging toen onder de naam Converse Rubber Shoe Company. in 1910 produceerde Converse zo 4000 schoenen per dag voor mannen, vrouwen en kinderen. Het keerpunt van Converse was in 1917, toen begon het bedrijf met het maken van basketbal schoenen. De sport basketbal bestond toen nog maar 25 jaar en was het dus erg bijzonder dat zij als bedrijf basketbal schoenen gingen maken. De naam van de welbekende Chuck Tayler, kwam van een basketbal speler genaamd Chuck Taylor. Die werd aangenomen bij Converse en zo de Chuck Tayler sneaker heeft gemaakt.

Converse Run Star Hike OX

De Converse Run Star Hike OX zet de klassieke Chuck Taylor op zijn kop met een gedurfde nieuwe iteratie. Het bovenwerk blijft geheel hetzelfde zoals de eerste dag dat de sneaker werd gemaakt. De sneaker komt in drie verschillende colorways ‘Dark Moss’, ‘White’ en ‘Black’. Het iconische bovenwerk zit op een overdreven grote witte midsole met een golvend patroon erin. De outsole is wat de sneaker uniek maakt. De golvende grove outsole is aan de voorvoet bruin gekleurd en op de hak zwart. Deze zool loopt door naar de hak waar dan de welbekende ster op staat.

De Convsere Run Star Hike OX komt exclusief uit op vrijdag 10 juli bij Converse om 10:00 voor €100,-. Een weidere release zal plaatsvinden op 22 juli. Dus grijp jij morgen mis, maak je dan geen zorgen, want je hebt nog een tweede kans om deze opvallende Converse sneakers te scoren. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Converse Run Star Hike Ox 'Dark Moss'

vrijdag 10 juli 2020

Naar alle aanbieders
Converse Run Star Hike OX
Converse Run Star Hike OX

Converse Run Star Hike Ox 'White'

vrijdag 10 juli 2020

Naar alle aanbieders
Converse Run Star Hike OX

Converse Run Star Hike Ox 'Black'

vrijdag 10 juli 2020

Naar alle aanbieders
Converse Run Star Hike OX
Converse Run Star Hike OX
Images by Converse

Er is een kleurrijke Nike Air Max 1 ‘Multi’ onderweg 10

Het Nike Air Max 1 model is misschien wel het populairste model in Nederland. Nergens in de wereld zijn ze zo fan van de Air Max 1 dan bij ons in Nederland. We kunnen ons dan ook weer eindelijk verheugen op een nieuwe colorway, want er zijn foto’s opgedoken van een Nike Air Max 1 ‘Multi’!

In de afgelopen maand werd ook bekend gemaakt dat DENHAM x Nike een samenwerking klaar hebben staan en een van de sneakers die onderdeel uit maakt van deze collab is de Nike Air Max 1. Wil je meer te weten komen over deze aankomende DENHAM x Nike collab. KLIK HIER om meer te lezen.

Nike Air Max 1 ‘Multi’ | Closer Look

Op de kleurrijke Air Max 1 zijn aardig wat details te vinden en ook behoorlijk wat kleuren. De basis is gemaakt van wit leer, terwijl er verschillende overlays zijn van suède en leer. De overlays hebben kleuren gekregen als oranje, blauw, geel en zwart. Het blauwe is voornamelijk te vinden op de hiel en rondom de enkel, terwijl zwart de hele mudguard bedekt. Oranje is verder op de zijpanelen te vinden ondanks dat de Swoosh ook een zwarte kleur krijgt. Geel is te vinden rondom de veters.

Als we wat verder naar beneden afzakken zien we een witte midsole die bedekt is met allerlei spikkels van verschillende kleuren. Onder de spetter midsole loopt een rubberen kleurrijke outsole die de sneaker helemaal afmaakt.

Helaas is er nog geen releasedatum officieel bekend gemaakt, dus we zouden nog even moeten wachten op deze Nike Air Max 1. Houd daarom goed Sneakerjagers in de gaten om up-to-date te blijven van het laatste nieuws. Scroll naar beneden voor foto’s van de sneaker.


Air Max 1 Multi
Air Max 1 Multi
Air Max 1 Multi
Air Max 1 Multi