adidas komt wederom met een Home of Classics Pack!

Een tijdje geleden heeft adidas al een Home of Classics Pack gedropt maar dit is niet genoeg voor de Duitse gigant. Terwijl het Pack nog maar net achter de rug is hebben ze al een nieuwe Home of Classics Pack in aantocht. Wat nog belangrijker is, is dat enorm veel colorways in het pack zitten.

In het vorige Pack ging het voornamelijk om de beleving die je hebt aan de iconische sneakers van adidas. Dit gaat ook zeker niet veranderen. Het bedrijf zegt dan ook dat deze sneakers ideaal zijn om ze lekker af te trappen en ze lekker in het dagelijks leven non-stop te dragen. Kortom, je kan ze niet laten gaan.

adidas Home of Classics Pack | Details

Er zullen ontzettend veel verschillende colorways uitkomen in deze collectie. Het aanbod zal je dan ook doen verbazen. De modellen die adidas heeft gebruikt zijn de A.R. Trainer, de Rivalry Low, de Supercourt, de Superstar, de Continetal 80, de Stan Smith en de SlamCourt. Kortom, een mondvol. De zullen allemaal stevig lederen upper bevatten die ontzettend goed aansluit op de krachtige zool die eronder zit. De details die ze hebben gebruikt zullen voornamelijk een beige kleur bevatten maar iedere sneaker heeft een geheel eigen look.

De heren zullen binnen deze collectie €100,- kwijt zijn, de vrouwen €90,- en de kindermaten zullen €80,- kosten. Ben jij benieuwd naar het gehele aanbod, klik dan even op deze link en als jij meer informatie wilt raad ik je aan om onze releasekalender goed in de gaten te houden.


Home of Classics
Home of Classics
Home of Classics
Images by: adidas

Previous ArticleNext Article