Een compleet overzicht met alle raffles voor de Travis Scott x Air Jordan 6

Deze samenwerking heeft eigenlijk al geen introductie meer nodig, de Travis Scott x Air Jordan 6. 2019 is het jaar van Travis Scott en daar is geen twijfel over mogelijk. Langzamerhand openen er steeds meer raffles en om het wat makkelijker te maken voor jou houden wij een blog bij met alle raffles + websites waar de sneaker zal uitkomen. Houd dus de komende dagen goed dit blog in de gaten, want zo blijf je up-to-date van het laatste nieuws over deze release.

Bekijk hieronder een volledig overzicht van webshops waar het nu mogelijk is om je in te schrijven voor de sneaker. Ook Travis Scott zijn eigen website staat ertussen, echter kan de sneaker hier elk moment droppen.

SHOCK DROP
RAFFLE
IN-STORE RAFFLE
RAFFLE
GIVEAWAY
RAFFLE
RAFFLE
RAFFLE
IN-STORE RAFFLE
RAFFLE
RAFFLE
RAFFLE
RAFFLE
RAFFLE
RAFFLE
RAFFLE
Previous ArticleNext Article