Palace teased nieuwe samenwerking met Reebok

Nadat Palace een deel van de winter 2019 collectie heeft laten zien, heeft Palace op Instagram een nieuwe teaser laten zien van een aankomende samenwerking. Er komt namelijk een Palace x Reebok sneaker aan.

Palace Skateboards is een in London gevestigd skateboard en kleding winkel, opgericht in 2009. Palace Skateboards is opgericht door Lev Tanju, de kleding werd ook vooral do0r hem en zijn team, Palace Wayward Boys Choir gedragen. De jaren negentig en pop cultuur is erg terug te vinden in de kleding, advertenties en skate video’s. Wat Palace bijzonder maakt is dat ze elke vrijdag ochtend een nieuwe collectie eruit gooien en meestal zijn die collecties binnen een paar minuten al uitverkocht.

Palace x Reebok zijn geen onbekenden als het gaat om samenwerken. De twee merken hebben twee maanden geleden nog een Workout Low uitgebracht. Op de nieuwe teaser is op het begin een high top sneaker te zien in het zwart. In het volgende shot is het logo van Reebok dat op de sneaker zit met een witte en zwarte colorway.

Er is voor de rest nog niks duidelijk over de nieuwe Palace x Reebok sneaker, dus houd daarom onze blog in de gaten! Check hieronder de teaser van Palace Skateboards.Previous ArticleNext Article