Japans designermerk FACETASM heeft een Air Jordan 1 in de maak

Het Japanse merk FACETASM gaat voor het eerst samenwerken met Jordan Brand. Samen werken de twee aan de klassieke en populaire Air Jordan 1!

FACETASM is een Japans streetwear merk opgericht door Hiromichi Ochiai in 2007. Hiromichi Ochiai is geboren in Tokyo in 1977 en is afgestudeerd van het Bunka Fashion College in 1999. Hiromichi Ochiai heeft acht jaar gewerkt voor het textiel bedrijf ‘Guildwork’, die zich voornamelijk bezighoudt met huishoudelijk modes zoals COMME des GARCONS, ZUcca en UNDERCOVER.

Het bovenwerk van de FACETASM x Air Jordan 1 heeft een base van wit en zwart leer. De achterkant van de sneaker heeft licht blauw leer. De Air Jordan 1 heeft een paar mooie extra designs, zoals de oranje heel tab met “FACETASM” erop, een blauw Jordan wings logo met rode omlijning, en een klein Jordan Brand logo op de midsole.

Het is nog niet bekend wanneer de FACETASM x Air Jordan 1 uit zal komen, dus houd daarom onze blogs in de gaten!


FACETASM x Air Jordan 1
Image by @wavegod_thelegend

Previous ArticleNext Article