De Nike Air Max 90 OG keert terug in een ‘Triple White’ en ‘Grey’ colorway

De bekende sneaker van Nike keert aan het eind van dit jaar terug in een versie die lijkt op het originele model, namelijk de Nike Air Max 90 OG.

In 1990 werd de iconische Air Max ’90 ontworpen door Tinker Hatfield. De originele naam van de schoen was eigenlijk de Air Max III, maar in 2000 werd de naam veranderd naar het jaar dat de schoen uitkwam. De schoen is bekend door zijn strakke design en natuurlijk de eerste colorway de ‘Infrared’. Alleen de originele ‘Infrared’ colorway heette eigenlijk ‘Hyvent Orange’ en was ook meer oranje in plaats van ‘Infrared’. In de loop der jaren is de ‘Infrared’ in verschillende versies teruggekeerd en elke keer weer blijft de schoen een enorm succes. Maar ook andere colorways zijn een enorm succes. Na bijna 30 jaar sinds de eerste Air Max 90 is het model nog steeds immens populair. De schoen komt uit in allerlei verschillende materialen, kleuren en er zijn ook talloze samenwerkingen geweest met het model van Nike. En nu hebben we goed nieuws voor de Air Max 90 liefhebbers want de Nike Air Max 90 OG komt binnenkort in twee colorways uit!

Nike Air Max 90 OG ‘Grey’ & ‘Triple White’

Beiden schoenen lijken op het eerste oog erg veel op de Air Max 90 van tegenwoordig, maar als je goed kijkt zie je dat de swoosh iets verder doorloopt en dat het woordje ‘MAX’ in het ‘Air Max’ logo kleiner is dan normaal. Ook bestaan beide schoenen uit leer, mesh en suède. De ene colorway is ‘Grey’ en deze bestaat uit donker grijze, zwarte en witte lagen. De andere colorway is ‘Triple White’ en deze sneaker is dus helemaal wit. De beide colorways zijn dus erg neutraal en daardoor makkelijk te combineren met alles.

De twee Nike Air Max 90 OG colorways zullen waarschijnlijk ergens in eind 2019 uitkomen voor een prijs van €140,- en zullen dan te koop zijn bij onder andere Nike. Houd daarom onze Releasekalender in de gaten voor updates en scroll naar beneden voor foto’s!


Nike Air Max 90 Re-Craft 'Grey'

CN8490-002 · Prijs vanaf €92,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 90 OG 'Grey'

Nike Air Max 90 Re-Craft 'Triple White'

CN8490-100 · Prijs vanaf €108,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 90 OG 'Triple White'
Nike Air Max 90 OG 'Triple White'
Nike Air Max 90 OG 'Grey'
Images by Nike

Previous ArticleNext Article