Binnenkort komt de opvallende Air Jordan 7 WMNS Retro ‘Patent Leather’ uit

Er komt binnenkort een toffe Air Jordan 7 uit, namelijk de Air Jordan 7 WMNS Retro ‘Patent Leather’. Deze sneaker valt lekker op door het lakleer en de felle accenten.

De Air Jordan 7 staat voor zelfverzekerdheid en overwinning. De sneaker kwam uit in het einde van 1991. Michael Jordan was op dat moment op het hoogtepunt van zijn carrière. Alles zat hem mee en hij hoefde zich niet te bewijzen, hij had niks meer nodig. Zijn team The Chicago Bulls wonnen het seizoen voor de tweede keer achter elkaar en Michael Jordan won zelf ook aardig wat awards. Ook won hij natuurlijk een gouden medaille voor Amerika op de Olympische Spelen. Vervolgens kwam de Air Jordan 7. In dit design verwerkten Nike de ‘Huarache’ technologie.

Air Jordan 7 WMNS Retro ‘Patent Leather’ | 313358-006

Deze damesschoen heeft een hele make-over gekregen. De schoen is namelijk gemaakt van lakleer en heeft felle oranje en fuchsia accenten. Zo zijn het ‘Air Jordan’ logo op de tong, de Jumpman op de buitenkant van de hiel en de ’23’ op de achterkant oranje. Ook is de binnenkant van de schoen oranje. De pull tab op de hiel is fuchsia. En de haaienvinnen op de midsole zijn oranje en fuchsia. De outsole bestaat uit de kleuren zwart, oranje, fuchsia en geel. De tong van de schoen is in een metallic silver kleur met donker grijze accenten.

De Air Jordan 7 WMNS Retro ‘Patent Leather’ is vanaf donderdag 31 oktober 2019 te koop bij Nike via SNEAKRS en bij geselecteerde retailers. De schoen zal €190,- gaan kosten. Scroll naar beneden voor foto’s van de schoen en houd onze Releasekalender in de gaten voor updates!


Air Jordan 7 WMNS Retro 'Patent Leather'

313358-006 · Prijs vanaf €153,-

Naar alle aanbieders
'Patent Leather'
'Patent Leather'
Air Jordan 7 WMNS Retro 'Patent Leather' | 313358-006
'Patent Leather'
Images by @hanzuying

Previous ArticleNext Article