Twee nieuwe colorways voor de Air Force 1 Sage low

In 1982 kwam voor het eerst de Nike Air Force 1 uit. Het is de bekendste Nike sneaker die er bestaat. Ondanks dat de sneaker al zo lang bestaat is het nog steeds de best verkopende Nike sneaker. Sinds vorig jaar is er ook een nieuwe dames versie van de schoen genaamd de Air Force 1 Sage. Bij dit model overheerst het minimalisme. De sneaker heeft strakke designlijnen en is netjes afgewerkt. Er zijn het afgelopen jaar al vele colorways uitgebracht van de sneaker en nu zijn er weer twee mooie colorways bijgekomen.

Air Force 1 Sage low LX | Details

De sneaker komt in een witte en zwarte colorway. De Swooshes op de sneakers zijn gemaakt van paarsachtige glitters. Eveneens als de heeltab en de tongue tab en daarop zijn ook eens de Swoosh en het ‘AF-1’ logo te vinden. De lace lock is glimmend paars/blauw achtig en hierop staat natuurlijk ook ‘AF 1’. De hoge zolen zijn wit doorzichtig.

De sneakers zijn bij geselecteerde retailers te koop voor een prijs van โ‚ฌ120,-. Houd onze Releasekalender goed in de gaten voor alle updates en scroll naar beneden voor foto’s van de beiden colorways.


Nike WMNS Air Force 1 Sage Low LX

AR5409-003 · Prijs vanaf โ‚ฌ120,-

Naar alle aanbieders
Air Force 1 Sage
Image by 43einhalb

Nike WMNS Air Force 1 Sage Low LX

AR5409-004 · Prijs vanaf โ‚ฌ170,-

Naar alle aanbieders
Air Force 1 Sage
Air Force 1 Sage
Image by 43einhalb

Previous ArticleNext Article