De legendarische safari colorway komt op de Nike SB Dunk

Er is geen twijfel over mogelijk, de Atmos X Air Max 1 ‘Safari’ is een legendarische colorway, vandaar dat de Nike SB Dunk Safari nu al een topper is. In 2020 komt deze colorway eindelijk op de Dunk uit!

De SB Dunk is eigenlijk nooit weg geweest, maar de afgelopen jaren zien we steeds meer toffe colorways verschijnen. En dit is 2019 niet anders, zo zagen we een vervolg op de Concept Lobster Dunks en laatst natuurlijk de Ben G Dunks. Maar natuurlijk gaat het alleen om collabs want ook zijn er op dit moment heerlijke colorways verkrijgbaar!

Nike SB Dunk Low Safari | Details

Toch is het niet verkeerd om te zien dat er weer wat aandacht ligt bij de SB Dunk. En wat nog leuker is, is dat Nike de sneakers voornamelijk bij skateshops laat uitkomen in eerste instantie en later pas online. Dat de Atmos Safari colorway uit zou gaan komen dat hing al langer in de lucht, maar nu word er steeds wat meer bekend gemaakt. Zo heeft de sneaker alle details van de Air Max 1, overlays van Safari print, een canvas toebox en een gum outsole. Maar ook is de buitenste Swoosh orange bruin en de Swoosh op de middenvoet groen. In tegenstelling tot de Parra en Supreme Dunks heeft deze sneaker niet het OG silhouet.

De release is nog niet officieel bevestigd maar de Nike SB Dunk Low Safari word in 2020 rond maart verwacht. Het beste aan deze release? Het word naar alle waarschijnlijkheid een GR, General Release, bij skateshop. Wat betekend geen extreem gelimiteerde oplage, maar een makkerlijk(er) te scoren sneaker en geen gekke resell prijzen. Tot die tijd zullen we het nog wel even moeten doen met de foto’s!


Nike SB Dunk Low Safari
Nike SB Dunk Low Safari
Afbeeldingen: nikesbornothing

Previous ArticleNext Article