Slam Jam maakt in samenwerking met New Balance een exclusieve 990v3

New Balance gaat een samenwerking aan met het Italiaanse Slam Jam om een speciale 990v3 te maken. Deze zeer beperkte sneaker wordt de eerste samenwerking tussen de twee merken.

Bij deze Slam Jam New Balance 990v3 is het de bedoeling dat de sneaker er onafgewerkt uit ziet. Zo heeft het bovenwerk een monochroom kleuren pallet. De basis van de sneaker is gemaakt van licht grijs mesh en heeft lichtgrijze overlays. Hits van zwart zijn te vinden rondom de enkel en hiel. Op de metallic zilveren tong staat “New Balance USA”. Het bovenwerk van de sneaker zit op een cream en witte midsole, hierdoor krijgt de sneaker een gedragen look. De sneaker wordt afgemaakt door een grijze outsole.

De bespoke 990v3 kan je winnen via een raffle via de Slam Jam website op 9 oktober. Het unieke paartje zullen er maar 89 uitkomen, het jaar dat Slam Jam is opgericht. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


Slam Jam New Balance
Slam Jam New Balance
Slam Jam New Balance
Images by Slam Jam

Previous ArticleNext Article