De FILA V94M krijgt een zomerse colorway in de winter

FILA en asphaltgold komen samen met een nieuwe colorway van de V94M. Met deze zomerse colorway val je zeker op in de winter!

FILA is een Italiaans merk en de colorway is dan ook geïnspireerd op de beroemde parasols van Bibione, een vakantieplek die bekend is bij veel Duitsers. Het is dan ook nooit te laat voor een zomervakantie in Italië! Beleef met de V94M een opleving van de jaren ’90, want deze stijl uit 1994 is tegenwoordig weer helemaal in de mode.

FILA x asphaltgold V94M ‘i Turisti’ (White) | 1010967.1FG

De schoen is gemaakt van mesh, leer en suède. Er is gebruik gemaakt van de kleuren wit, donker blauw, donker groen, geel, oranje en beige. Op de buitenkant van de linker schoen bevindt zich het ‘FILA’ logo en aan de rechterkant zien we ‘asphaltgold I Turisti’ staan. Ook heeft de schoen leuke zomerse details zoals het strandbedje en de parasol op de binnenkant van de zool. Om je het ultieme zomergevoel te geven wordt er met elk paar een strandlaken en mini-ventilator meegeleverd.

De FILA x Asphaltgold V94M ‘i Turisti’ komt deze zaterdag, 5 oktober 2019, om 7 uur ’s avonds online uit bij asphaltgold voor een prijs van €109,-. Scroll naar beneden voor foto’s van de schoen en houd goed onze Releasekalender in de gaten voor alle updates!


Fila X Asphaltgold V94M 'I Turisti'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
FILA x asphaltgold V94M 'i Turisti' (White)
FILA x asphaltgold V94M 'i Turisti' (White)
FILA x asphaltgold V94M 'i Turisti' (White)
Image by asphaltgold

Previous ArticleNext Article