Val op met de Nike Adapt BB ‘Multicolor’

Er komt weer een nieuwe colorway van de zelf strikkende Nike Adapt BB uit. Dit keer komt de schoen in een ‘Multicolor’ colorway uit!

Tijdens het NBA-seizoen 2018-2019 kwam de originele Nike Adapt BB uit, inmiddels zijn er nu een paar colorways. De schoen is dus zo speciaal omdat hij zichzelf strikt, maar je ziet geen fysieke veters op de schoen zelf. Hoe werkt het dan? De schoen is ontworpen met ‘EARL-technologie’. Je verbind de schoenen met de bijbehorende app via je smartphone of smartwatch. En aan de hand van die app kun je de schoenen instellen hoe jij wilt. Je kunt hem strakker of losser maken. Zelfs tijdens het lopen kun je de strakheid van de schoen aanpassen. En door de sensoren in de schoenen passen ze helemaal aan aan jou voeten!

Nike Adapt BB ‘Multicolor’ | AO2582-900

De upper van de schoen is gemaakt van flyknit materiaal in de kleuren rood, geel en lichtblauw door elkaar. Op de hiel bevindt zich een zwart wit ruitjespatroon. De Swoosh loopt van de flyknit over op de zool. De zool is van de binnenkant gemaakt van Flyknit en op de zool van een zwart wit ruitjes patroon. De uitlijningen van de Swoosh zijn lichtblauw, rood en geel. Ook zit er op het ruitjespatroon een lichtblauwe Swoosh. Aan de binnenkant van de zool bevindt zich een rode Swoosh met een zwart rood ruitjespatroon. Daarin is er ook nog een kleine lichtblauwe Swoosh. De midsole is wit en de outsole is doorzichtig met daaronder gele, rode en lichtblauwe spikkels. De schoen bevat nog allerlei andere gele, rode en lichtblauwe accenten.

Wanneer de sneaker in Europa uitkomt weten we nog niet zeker. De Nike Adapt BB ‘Multicolor’ zal €350,- gaan kosten. Houd goed onze Releasekalender in de gaten voor alle updates en scroll naar beneden voor de officiële foto’s!


Nike Adapt BB 'Multi Color'

AO2582-900 · Prijs vanaf €261,-

Naar alle aanbieders
Nike Adapt BB 'Multicolor'
Nike Adapt BB 'Multicolor'
Nike Adapt BB 'Multicolor'
Images by Nike

Previous ArticleNext Article